Επιστροφή στις Ειδήσεις

Αθλήματα

Απόψεις

Πολυμέσα

Εργαλεία

Mηχανοκίνητος Αθλητισμός

αθλητικα νεα φορμουλα 1
αθλητικα νεα wrc
αθλητικα νεα motogp
αθλητικα νεα Αλλοι αγώνες

Ανακοινώθηκε η ανανέωση συμβολαίου

«Ρωμαίος» μέχρι το 2022 ο Μανωλάς

«Ρωμαίος» μέχρι το 2022 ο Μανωλάς
Την επέκταση της συνεργασίας του Κώστα Μανωλά με τη Ρόμα για τα τρία ακόμα χρόνια ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα, με τον παίκτη να κερδίζει περίπου τρία εκατ. ευρώ κάθε χρόνο.
(Φωτογραφία: Reuters)
Το όνομά του ακούστηκε αρκετά τον προηγούμενο καιρό για να καλύψει τα αμυντικά κενά σε αρκετές ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη. Ωστόσο, ο Κώστας Μανωλάς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους με τους «Ρωμαίους» για τρία ακόμα χρόνια.

Ο έλληνας διεθνής αμυντικός, που βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα από το 2014, είχε συμβόλαιο έως το 2019 και αυτό θα λήγει πλέον το 2022, ενώ θα έχει ετήσιες αποδοχές περισσότερα από τρία εκατ. ευρώ τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους. Παράλληλα, το νέο συμβόλαιο του Μανωλά περιλαμβάνει ρήτρα εξαγοράς, ύψους 40 εκατ. ευρώ.

Η ιταλική ομάδα έκανε σήμερα γνωστή την υπογραφή νέου συμβολαίου του Έλληνα κεντρικού αμυντικού μέσω σχετικής ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της: «Η Ρόμα είναι χαρούμενη να ανακοινώσει ότι ο Κώστας Μανωλάς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2022. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, γεννηθείς το 1991, αποκτήθηκε από τους τζιαλορόσι το καλοκαίρι του 2014 και με τη φανέλα της Ρόμα έχει αγωνιστεί 144 φορές και έχει πετύχει 4 γκολ.»

in.gr