Επιστροφή στις Ειδήσεις

Αθλήματα

Απόψεις

Πολυμέσα

Εργαλεία

Mηχανοκίνητος Αθλητισμός

αθλητικα νεα φορμουλα 1
αθλητικα νεα wrc
αθλητικα νεα motogp
αθλητικα νεα Αλλοι αγώνες

Αρκεί να έχουν συνταγή γιατρού

Moscow Times: «Οι φίλαθλοι στο Μουντιάλ μπορούν να μεταφέρουν, μαριχουάνα και κοκαϊνη»

Moscow Times: «Οι φίλαθλοι στο Μουντιάλ μπορούν να μεταφέρουν, μαριχουάνα και κοκαϊνη»
Ένα απροσδόκητο πρόβλημα αποκάλυψαν τις τελευταίες ώρες, οι Times της Μόσχας, σχετικά με το επερχόμενο Μουντιάλ της Ρωσίας, αφού υποστηρίζουν ότι οι φίλαθλοι έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν νόμιμα διάφορα είδη ναρκωτικών. Αρνείται πεισματικά η οργανωτική επιτροπή.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ένα γραφειοκρατικό κενό στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, επιτρέπει στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ, έχοντας μαριχουάνα, κοκαΐνη ή ακόμα και ηρωίνη, αρκεί να έχουν την κατάλληλη συνταγή!

Σύμφωνα με τους Times, το μπλοκ της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης που σχηματίζεται από τη Λευκορωσία, το Καζακστάν και τη Ρωσία, επιτρέπει την είσοδο ορισμένων ναρκωτικών ουσιών, αρκεί να υπάρχει ιατρική συνταγή με το όνομα του «ασθενούς» και τη δόση που πρέπει να παίρνει. Επιπλέον, οι συνταγές πρέπει να είναι στα ρωσικά.

«Μας μπερδεύουν αυτά τα νέα. Νομίζω ότι είναι λανθασμένο να υποθέσει κάποιος ότι εάν υπάρχει μια συνταγή, θα ήταν δυνατή η μεταφορά μιας παράνομης ουσίας στο γήπεδο. Σύμφωνα με το ρωσικό δίκαιο, αν μια ουσία απαγορεύεται, δεν μπορεί να μεταφέρεται με αεροπλάνο ή τρένο στο γήπεδο», δήλωσε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Αλεξέι Σοροκίν.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ