Επιστροφή στις Ειδήσεις

Αθλήματα

Απόψεις

Πολυμέσα

Εργαλεία

Mηχανοκίνητος Αθλητισμός

αθλητικα νεα φορμουλα 1
αθλητικα νεα wrc
αθλητικα νεα motogp
αθλητικα νεα Αλλοι αγώνες

Ψάχνουν φθηνότερο

Πιέζεται για... έξοδο από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γιούρκας

Πιέζεται για... έξοδο από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γιούρκας
Αθήνα
Ολο και πιο κοντά στην έξοδο από την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Οι ροχιμπλάνκος θέλουν να απαλλαγούν από τα «βαριά» συμβόλαια και αυτό του έλληνα διεθνή είναι ένα από αυτά, με τον Χαβιέρ Αγκίρε να μην τον υπολογίζει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Ετσι, ο Σεϊταρίδης αναζητά νέα... ποδοσφαιρική στέγη, με την ομάδα της Μαδρίτης να έχει θέσει ως προτεραιότητα την πώλησή του. Αν και η διοίκηση της ισπανικής ομάδας έχει τονίσει αρκετές φορές ότι το ρόστερ της έχει διαμορφωθεί για την ερχόμενη σεζόν και δύσκολα θα υπάρξουν νέες... διαρροές, όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, οι ροχιμπλάνκος προσπαθούν να ρυθμίσουν την... έξοδο του έλληνα παίκτη.

Με την έλευση των Ουιφαλούσι και Χέιτινγκα, η θέση του Σεϊταρίδη γίνεται περισσότερο δεινή και οι υψηλές απολαβές του σε συνδυασμό με την μετριότατη απόδοσή του την περσινή σεζόν, εξαιτίας και του σοβαρού τραυματισμού του που τον άφησε εκτός γηπέδων για πολλούς μήνες, καθιστούν επιτακτική για την ομάδα την αποδέσμευσή του.

Ενδιαφέρον για τον Γιούρκα έχει εκφράσει η Αστον Βίλα.

Newsroom ΔΟΛ