Επιστροφή στις Ειδήσεις

Αθλήματα

Απόψεις

Πολυμέσα

Εργαλεία

Mηχανοκίνητος Αθλητισμός

αθλητικα νεα φορμουλα 1
αθλητικα νεα wrc
αθλητικα νεα motogp
αθλητικα νεα Αλλοι αγώνες

Γιόχανσον: «Μιλάω με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο»

Γιόχανσον: «Μιλάω με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο»
«Υπάρχει συζήτηση με την ΑΕΚ για να δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Αυτό θέλω όμως να το διατηρήσω με μένα και με τον σύλλογο. Ας δούμε τι θα γίνει. Δεν κλείνω καμία πόρτα» τόνισε ο Σουηδός μέσος.
(Φωτογραφία: Eurokinissi)
Με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του, ο Σουηδός χαφ της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, αποκάλυψε πως η πλευρά του βρίσκεται ήδη σε διαδικασία συζητήσεων με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του που εκπνέει το καλοκαίρι, φροντίζοντας παράλληλα να αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, όσον αφορά στο μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος της ΑΕΚ στην fotbollskanalen:

Για την εξέλιξή του ως ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα: «Έχω αναπτυχθεί ως ποδοσφαιριστής, όχι μόνο με την μπάλα. Είμαστε μια ομάδα που κερδίζει πολλά στην Ελλάδα και είμαστε συνηθισμένοι να έχουμε πολλή μπάλα και να κάνουμε παιχνίδι, να έχουμε κατοχή της μπάλας και στο παιχνίδι με μπάλα νιώθω ότι έχω αναπτυχθεί. Πολλοί θα πίστευαν ότι ήταν μια παράξενη επιλογή για να πάει κανείς στην Β΄Εθνική στην Ελλάδα, αλλά ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι, αναπτύχθηκα και συνεχίζω να εξελίσσομαι, είναι διασκεδαστικό, έχει αποδειχθεί και στην εθνική ομάδα.

Για τον ρόλο του στην εθνική ομάδα: «Στην αρχή, έπαιζα πιο πολύ αμυντικά στην ΑΕΚ, τώρα έχω ένα ρόλο box to box, είμαι λίγο πιο επιθετικός από ότι είμαι στην εθνική ομάδα. Κάνω περισσότερο από έναν αμυντικό μέσο, οπότε αυτό είναι λίγο διαφορετικό, αλλά γενικά είναι αρκετά παρόμοιο.

Για το θέμα του συμβολαίου του: «Ναι, υπάρχει συζήτηση με την ΑΕΚ για να δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Αυτό θέλω όμως να το διατηρήσω με μένα και με τον σύλλογο. Ας δούμε τι θα γίνει. Δεν κλείνω καμία πόρτα».

Για το αν ψάχνει νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Θα δούμε. Εξαρτάται από το τι θα είναι το νέο. Είχα φανταστικά χρόνια στην Ελλάδα και έχω να ευχαριστήσω για πολλά την ΑΕΚ. Ας δούμε τι θα γίνει».

in.gr

2015: Η αθλητική χρονιά που πέρασε σε φωτογραφίες