Επιστροφή στις Ειδήσεις

Αθλήματα

Απόψεις

Πολυμέσα

Εργαλεία

Mηχανοκίνητος Αθλητισμός

αθλητικα νεα φορμουλα 1
αθλητικα νεα wrc
αθλητικα νεα motogp
αθλητικα νεα Αλλοι αγώνες

Για την έκρυθμη κατάσταση

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης
Πολλές οι καταστροφές σε καταστήματα από τα επεισόδια στο Χαριλάου  
Θεσσαλονίκη
Επικίνδυνες χαρακτηρίστηκαν από τον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Παπαγεωργίου οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη, σε συνάντηση που είχε στο γραφείο παρουσία των εκπροσώπων των Αρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή.

Τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την επιδρομή αγνώστων έξω από το γήπεδο Χαριλάου, όπου προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές και καταστροφές καταστημάτων, καφετεριών και αυτοκινήτων ήταν ο τελευταίος κρίκος αυτής της «κακής» αλυσίδας. Οι ανακοινώσεις που ακολούθησαν μεταξύ των οργανωμένων συνδέσμων των δύο αντιπάλων, αποτέλεσαν την απόλυτη επιβεβαίωση της κατάστασης που επικρατεί.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας, Δημήτρης Παπαγεωργίου, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του, με απώτερο σκοπό την λήψη αποφάσεων για την εκτόνωση της κρίσης. Ο Αρης εκπροσωπήθηκε από τους τρεις άνδρες που ηγούνται όλων των τμημάτων του συλλόγου. Λάμπρος Σκόρδας (πρόεδρος ΠΑΕ), Γιάννης Δαμιανίδης (διευθύνων σύμβουλος ΚΑΕ) και Νίκος Παπαδόπουλος (πρόεδρος ΑΣ) ήταν εκεί. Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης (μέλος δ. σ. ΠΑΕ) εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Δήμος Πολύκαρπος (μέλος δ. σ. ΠΑΕ) τον Ηρακλή. Μάλιστα, αρνήθηκαν την παρουσία εκπροσώπων του Τύπου.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Παπαγεωργίου έκρινε απαραίτητο άπαντες να ρίξουν τους τόνους, ούτως ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Λάμπρος Σκόρδας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικά Νέα, υποστήριξε ότι «ενέργειες σαν αυτή που έγινε τη Κυριακή είναι κατακριτέες από όλους. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν. Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην αντιπαλότητα και στις επιθέσεις με ξύλα, λοστούς, μαχαίρια και μολότοφ.

» Αυτές οι συμπεριφορές είναι εγκληματικές και δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Αν διανοηθεί κάποιος δικός μας οπαδός να αντιδράσει έτσι, αυτομάτως θα θέσει εαυτόν εκτός της οικογένειας του Αρη».

Newsroom ΔΟΛ

2015: Η αθλητική χρονιά που πέρασε σε φωτογραφίες