Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκώμια Μαραντόνα για Μέσι και... απειλές Λάγκερμπακ για νίκη επί της Ελλάδας

Εγκώμια Μαραντόνα για Μέσι και… απειλές Λάγκερμπακ για νίκη επί της Ελλάδας

Το εγκώμιο του Μέσι έπλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, λίγη ώρα μετά τη νίκη της ομάδας του (1-0) επί της Νιγηρίας. Πάντως, ο «Ντιεγκίτο» πρόσθεσε πως η ομάδα του χρειάζεται δουλειά αν θέλει να φτάσει στον τελικό. Από την άλλη, πλευρά, ο Σουηδός τεχνικός της Νιγηρίας, Λαρς Λάγκερμπακ, στράφηκε στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του λέγοντας «θα νικήσουμε την Ελλάδα».

Το εγκώμιο του Μέσι έπλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, λίγη ώρα μετά τη νίκη της ομάδας του (1-0) επί της Νιγηρίας. Πάντως, ο «Ντιεγκίτο» πρόσθεσε πως η ομάδα του χρειάζεται δουλειά αν θέλει να φτάσει στον τελικό.

«Το ποδόσφαιρο δεν θα ήταν ωραίο αν δεν έβλεπες τον Μέσι με την μπάλα στα πόδια», είπε αρχικά ο Μαραντόνα και συνέχισε: «Σήμερα έκανε σπουδαία πράγματα. Χάσαμε δυστυχώς πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μας στοιχίσουν, ωστόσο και η Νιγηρία δεν τελείωσε τις δικές της φάσεις.

»Αν πετυχαίναμε γκολ στις φάσεις που δημιουργήσαμε, το ματς θα είχε πάρει εντελώς διαφορετική τροπή. Το σημαντικό είναι ότι φτάσαμε πολλές φορές στην περιοχή τους και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Η νίκη αυτή αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα, ωστόσο, χρειαζόμαστε αρκετή βελτίωση για να φτάσουμε ως το έβδομο ματς», δήλωσε ο Μαραντόνα.

Από την άλλη, πλευρά, ο Σουηδός τεχνικός της Νιγηρίας, Λαρς Λάγκερμπακ, στράφηκε στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του λέγοντας «θα νικήσουμε την Ελλάδα».

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Γενικά είναι δύσκολο να ξεκινάς με ήττα μια μεγάλη διοργάνωση και αφού η Ελλάδα βρίσκεται στο ίδιο σημείο με μας, νομίζω ότι θα παιχθεί στα ίσια. Ωστόσο, πιστεύω πολύ στους παίκτες μου και νομίζω ότι θα κερδίσουν το ματς. Δεν έχει σημασία τί έχει συμβεί στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων», είπε ο Σουηδός τεχνικός και μιλώντας για τον σημερινό αγώνα με την Αργεντινή τόνισε:

«Είμαι λίγο απογοητευμένος, αλλά ταυτόχρονα υπερήφανος για την ομάδα μου, γιατί παίξαμε εναντίον ορισμένων από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Δυστυχώς από ένα λάθος μας προήλθε το γκολ της Αργεντινής και σε αυτό το επίπεδο δεν έχεις δικαίωμα να χάνεις τη συγκέντρωσή σου ούτε στιγμή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024