Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εντοπίστηκαν οι... αγνοούμενοι παίκτες της Βόρειας Κορέας

Εντοπίστηκαν οι… αγνοούμενοι παίκτες της Βόρειας Κορέας

Οι υπεύθυνοι της αποστολής της Βόρειας Κορέας στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για την Παρασκευή, δίνοντας εξηγήσεις για την απουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών τους από το ματς κόντρα στην Βραζιλία.

Κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου εντόπισε τους 3 από τους 4 παίκτες της Βορείου Κορέας που… αγνοούνται στη Νότιο Αφρική να έχουν επιβιβαστεί κανονικά στο πούλμαν της ομάδας και να πηγαίνουν στην προπόνηση!

Πρόκειται για τους Πακ Σουνγκ Χιόκ, Αν Τσολ Χιόκ και Κιμ Κιόνγκ Ιλ, με τον μόνο που λείπει ακόμα να είναι ο τερματοφύλακας Κιμ Μιόνγκ Βον.

H FIFA εξήγησε την Παρασκευή ότι ήταν απόφαση της Εθνικής της χώρας τους να τους αποδεσμεύσει, καθώς δεν είχε σκοπό να τους χρησιμοποιήσει. Αλλωστε, αν και η αποστολή κάθε ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι 23μελής, οι βορειοκορεάτες είχαν δώσει λίστα με 19 παίκτες για το ματς με τη Βραζιλία την Τρίτη (15/6).

Φήμες ήθελαν τους τέσσερις απόντες να έχουν αποχωρήσει από το προπονητικό κέντρο της Βορείου Κορέας προκειμένου να ζητήσουν πολιτικό άσυλο από τις αρχές της Νοτίου Αφρικής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024