Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η επίσημη ενημέρωση της UEFA για τη συνάντηση Κοντονή – Πλατινί

Με επίσημη ανακοίνωση της προς την ΕΠΟ, η UEFA γνωστοποίησε τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε την Τρίτη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.

Με επίσημη ανακοίνωση της προς την ΕΠΟ, η UEFA γνωστοποίησε τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε την Τρίτη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.

Συγκεκριμένα ανέφερε τη συζήτηση που είχαν οι δυο πλευρές μεταξύ τους και καθώς και το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον με σημαντική ημερομηνία την 30η Μαρτίου όπου θα υπάρξει νέα συνάντηση και στη συνέχεια την 30η Απριλίου όπου θα ισχύσουν τα μέτρα που θα παρθούν.

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, είχε συνομιλίες στο Σπίτι του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου στη Νιόν με τον Έλληνα Υπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, ο κ. Πλατινί και ο κ. Κοντονής είχαν γόνιμες συζητήσεις, οι οποίες εστίασαν κυρίως στην καταπολέμηση της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην υποστήριξη της UEFA για την εξάλειψη αυτής της μάστιγας στα γήπεδα στην Ελλάδας.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για περαιτέρω συνομιλίες με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να βρεθούν τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.

Μια ομάδα εργασίας αποτελούμενη από εκπροσώπους της FIFA, της UEFA, της ΕΠΟ και της ελληνικής κυβέρνησης θα συναντηθεί στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου για να εξετάσει επιπλέον τα διάφορα βήματα και να αποφασίσει για συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τις 30 Απριλίου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024