Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απειλή Κοντονή προς ΕΠΟ για τους βοηθούς του τελικού!

Απειλή Κοντονή προς ΕΠΟ για τους βοηθούς του τελικού!

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε από την ΕΠΟ να είναι ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαΐου (20:30). Ωστόσο, η επιλογή των βοηθών του διεθνούς ρέφερι, Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Πετρόπουλος (Αρκαδίας), όπως και οι επιπρόσθετοι (στις γραμμές του αουτ) Κουκουλάκης (Ηρακλείου) και Αρετόπουλος (Τρικάλων), προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση απειλώντας την ΕΠΟ με ματαίωση του τελικού! Εξετάζει και η ΕΠΟ την αναβολή!

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε από την ΕΠΟ να είναι ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαΐου (20:30). Ωστόσο, η επιλογή των βοηθών του διεθνούς ρέφερι, Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Πετρόπουλος (Αρκαδίας), όπως και οι επιπρόσθετοι (στις γραμμές του αουτ) Κουκουλάκης (Ηρακλείου) και Αρετόπουλος (Τρικάλων), προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση απειλώντας την ΕΠΟ με ματαίωση του τελικού!

Τέταρτος διαιτητής έχει οριστεί ο Τουμπακάρης του συνδέσμου Αθηνών, ενώ παρατηρητής του αγώνα ο Γκρούτσης του συνδέσμου Κορινθίας.

Ο υφυπουργός έκανε το απόγευμα της Πέμπτης την εξής δήλωση:

«Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στην συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα».

Εξετάζει και η ΕΠΟ την αναβολή

Την ίδια ώρα αξίζει να αναφερθεί πως υπήρξε έντονη φημολογία για την αναβολή του τελικού και από την ΕΠΟ, αλλά για διαφορετικό λόγο, καθώς μετά τις απεργίες των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΣΥ (αφορά και τους δημοσιογράφους που θα περιγράψουν τον αγώνα), πλέον δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα ακόμα και για την κάλυψη του αγώνα από τεχνικούς και δημοσιογράφους.

Ματαιώθηκαν οι συνεντεύξεις Τύπου

Στην απεργία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι κι αυτό οδήγησε στην ματαίωση των συνεντεύξεων Τύπου που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (12:00 η ΑΕΚ, 12:30 ο Ολυμπιακός). Την απόφαση πήρε η διεύθυνση επικοινωνίας της ΕΠΟ κατόπιν επικοινωνίας και συναίνεση των αντίστοιχων τμημάτων των δύο ΠΑΕ.

Δεν συμφωνεί για μετάθεση η ΑΕΚ

Στο μεταξύ, στη φημολογία που αναπτύχθηκε περι μετάθεσης κατά μία ημέρα του τελικού Κυπέλλου από την ΑΕΚ φρόντισαν να αποσαφηνίσουν πως η «Ένωση» δεν επιθυμεί να μεταφερθεί την Κυριακή το ματς με τον Ολυμπιακό, αφού η προετοιμασία έχει ήδη ανατραπεί μία φορά (με την προσωρινή διακοπή της διοργάνωσης) και τώρα το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί με δεδομένο ότι τα play off ξεκινούν την Τετάρτη.

Μάλιστα η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Τούμπα για την πρεμιέρα, συνεπώς το ενδεχόμενο να αγωνιστούν σε τελικό οι παίκτες το βράδυ της Κυριακής και να πετάξουν για Θεσσαλονίκη την Τρίτη θα ήταν καταστροφικό από πλευράς (σωματικής και πνευματικής) κόπωσης.

Η θέση της ΑΕΚ είναι σαφής: δεν επιθυμει σε καμία περιπτωση την 24ωρη μετάθεση του τελικού. Ωστόσο, έως τώρα, πρόκειται μόνο για φήμες που προέκυψαν μετά την ανακοίνωσης της Πανελλαδικής Απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για τις 6 και τις 7 Μαϊου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024