Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΠΟ: Πρώτη επιλογή η Γερμανία για τον τελικό του Κυπέλλου

ΕΠΟ: Πρώτη επιλογή η Γερμανία για τον τελικό του Κυπέλλου

Δεν έφτανε στο ελληνικό ποδόσφαιρο η απαξίωση που δέχεται το προϊόν από τους ίδιους τους φορείς που το διοικούν, έρχονται και αποφάσεις παραγόντων, όπως αυτή του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη να μας πείσουν πως αντιμετωπίζουν το άθλημα μάλλον με… χιούμορ. Και μάλιστα με κακόγουστο χιούμορ, αφού μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η έγκριση της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, να διοργανωθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο εξωτερικό, με πρώτη επιλογή τη Γερμανία!

Δεν έφτανε στο ελληνικό ποδόσφαιρο η απαξίωση που δέχεται το προϊόν από τους ίδιους τους φορείς που το διοικούν, έρχονται και αποφάσεις παραγόντων, όπως αυτή του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη να μας πείσουν πως αντιμετωπίζουν το άθλημα μάλλον με… χιούμορ.

Και μάλιστα με κακόγουστο χιούμορ, αφού μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η έγκριση της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, να διοργανωθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο εξωτερικό, με πρώτη επιλογή τη Γερμανία!

Στη συνεδρίαση που διεξήχθη στις 11.8.2016 η επιτροπή έκανε δεκτή την πρόταση του κ. Γκιρτζίκη δημιουργώντας για μια ακόμη φορά αρνητική εντύπωση τουλάχιστον ως προς τις… προτεραιότητες των ζητημάτων που απασχολούν την ΕΠΟ.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η απόφαση προκαλεί την κοινή γνώμη, καθώς την ώρα που όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα… στην Ελλάδα βλέπουμε τηλεόραση.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης 11.08.2016 (νο 61) ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου για τη δυνατότητα της ΕΠΟ να ορίζει ως έδρα διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας τροποποιώντας αναλόγως τη σχετική προκήρυξη.

Ως εκ τούτου η προκήρυξη του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων περιόδου 2016/2017 στο άρθρο 3 διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Έκτη φάση / τελικός αγώνας

Η έδρα του τελικού αγώνα του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από πρόταση της επιτροπής κυπέλλου μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα γήπεδο εκτός Ελλάδος με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών FIFA / UEFA. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 εκτός αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024