Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αντίο» με πικρία είπε η Θάλεια Κουτρουμανίδου

«Αντίο» με πικρία είπε η Θάλεια Κουτρουμανίδου

Την απόφασή της να εγκαταλείψει την ενεργό δράση ανακοίνωσε η Θάλεια Κουτρουμανίδου στη διοίκηση της ΕΟΠΕ. Η 27χρονη αθλήτρια αιτιολόγησε την απόφασή της επικαλούμενη την έλλειψη συμπαίκτριας με την οποία θα μπορούσε να συγκροτήσει αξιόλογο δίδυμο. Στην καριέρα της η Κουτρουμανίδου κατάκτησε δύο φορές την 9η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2004, 2008), αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας και κατέλαβε πρώτες θέσεις στο ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

105

Την απόφασή της να εγκαταλείψει την ενεργό δράση ανακοίνωσε η Θάλεια Κουτρουμανίδου στη διοίκηση της ΕΟΠΕ. Η 27χρονη αθλήτρια αιτιολόγησε την απόφασή της επικαλούμενη την έλλειψη συμπαίκτριας με την οποία θα μπορούσε να συγκροτήσει αξιόλογο δίδυμο.

Στην καριέρα της η Κουτρουμανίδου κατάκτησε δύο φορές την 9η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2004, 2008), αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας και κατέλαβε πρώτες θέσεις στο ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις της στο επίσημο σάιτ της ΕΟΠΕ, η Βολιώτισσα αθλήτρια υπογράμμισε πως «όταν έχεις φτάσει στην κορυφή, έχεις πετύχει ύψιστες διακρίσεις και μετά, χωρίς λόγο και αιτία, πληγώνεσαι και πικραίνεσαι, φτάνεις στα όριά σου. Τα ψυχικά αποθέματα και η υπομονή σου εξαντλούνται».

Ως βασικότερο λόγο για την απόφασή της, η Κουτρουμανίδου ανέφερε «… το γεγονός ότι δεν υπάρχει αξιόλογη συμπαίκτρια να παίξω στο παγκόσμιο σιρκουί.

»Δεν φταίνε βέβαια οι Παπαδοπούλου, Αργυροπούλου, αλλά ότι δεν γινόταν τόσα χρόνια δουλειά στις υποδομές. Κοίταζαν τη βιτρίνα και τίποτα άλλο. Κάποτε θα σταματούσε η Βάσω Καραντάσιου και έπρεπε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα».

Στη συνέχεια η διεθνής αθλήτρια εστίασε στο θέμα των υποδομών: «Έπρεπε το προπονητικό τιμ και η διοίκηση να έχουν έτοιμες τουλάχιστον δέκα κοπέλες για να φτιαχτούν νέες ομάδες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Δεν υπάρχει όμως τίποτα πίσω από τις Καραντάσιου, Τσιαρτσιάνη, Αρβανίτη, Κουτρουμανίδου.

»Δοκίμασα όλες τις δυνατές λύσεις επί ένα εξάμηνo και όταν βρίσκεται από το ρετιρέ του παγκοσμίου σιρκουί στο υπόγειο και δεν υπάρχει ασανσέρ να ανέβεις, σηκώνεσαι και φεύγεις…

»Με πίκρανε και το γεγονός ότι έμαθα τελευταία τις αλλαγές στις εθνικές ομάδες. Ως την τελευταία στιγμή ήξερα ότι θα συνεχίσω με την Τσιαρτσιάνη.

»Όταν έμαθα ότι θα παίξουν Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη έπαθα σοκ και στενοχωρήθηκα γιατί δεν μου άξιζε τέτοια αντιμετώπιση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024