Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παραλία... Αριστοτέλους για τους αγώνες του Mπιτς βόλεϊ

Παραλία… Αριστοτέλους για τους αγώνες του Mπιτς βόλεϊ

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα στην Αίγινα, ο δεύτερος «σταθμός» του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, είναι η Θεσσαλονίκη (28/6-1/7) και μάλιστα με ένα Γκραν Σλαμ στην πλατεία Αριστοτέλους που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για ολόκληρη την πόλη και τις γύρω περιοχές. Το πρώτο εγχείρημα στη Θεσσαλονίκη έγινε το 1999 με την άμμο να στρώνεται μπροστά στον Λευκό Πύργο και η παραλιακή να μετατρέπεται σε ένα κέντρο μπιτς βόλεϊ!

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα στην Αίγινα, ο δεύτερος «σταθμός» του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, είναι η Θεσσαλονίκη (28/6-1/7) και μάλιστα με ένα Γκραν Σλαμ στην πλατεία Αριστοτέλους που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για ολόκληρη την πόλη και τις γύρω περιοχές.

Το πρώτο εγχείρημα στη Θεσσαλονίκη έγινε το 1999 με την άμμο να στρώνεται μπροστά στον Λευκό Πύργο και η παραλιακή να μετατρέπεται σε ένα κέντρο μπιτς βόλεϊ! Ήταν η πρώτη φορά που ο Δήμος Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε διοργάνωση του κορυφαίου καλοκαιρινού αθλήματος και τα events συνεχίστηκαν με απόλυτη επιτυχία μέχρι και το 2003, ενώ από το 2001 πήραν τη μορφή Masters.


(φωτογραφία αρχείου)

Έτσι, οι επίσημες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας βόλεϊ (ΕΟΠΕ) επιστρέφουν στην «καρδιά» του Βορρά με τον δεύτερο σταθμό του σιρκουί, ενώ για τέσσερις ημέρες το «θερμόμετρο» θα ανέβει με υψηλό θέαμα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Κρίνοντας από την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων στη Θεσσαλονίκη με φόντο τον Λευκό Πύργο, η εφετινή αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Ιστορία των Πανελληνίων σιρκουί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τελευταίοι νικητές το 2003 στους άνδρες ήταν οι Αλεξανδρόπουλος / Νανάς και στις γυναίκες οι Τσιαρτσιάνη / Νικολαΐδου με την πρώτη να κάνει τότε το ξεκίνημά της στην άμμο με την μετέπειτα διεθνή καριέρα που σήμερα τη βρίσκει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και την Νικολαΐδου μετά από μία επίσης μακρά καριέρα στην άμμο να αποτελεί την περσινή φιναλίστ των Τελικών.

Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση ανοίγει επισήμως αύριο την αυλαία της με την συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 10:00, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, παρουσία τοπικών φορέων και εκπροσώπων της ΕΟΠΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024