Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ηλιάδης παρέδωσε το Ολυμπιακό του μετάλλιο στη μονή Βατοπαιδίου

Ο Ηλιάδης παρέδωσε το Ολυμπιακό του μετάλλιο στη μονή Βατοπαιδίου

Μπορεί το παρουσιαστικό του να τον εντάσσει περισσότερο στους «σκληρούς» του αθλητισμού, παρά στο… παιδί της εκκλησίας, όμως, από ό,τι φαίνεται είναι βαθιά θρησκευόμενος! Ο λόγος για τον Ηλία Ηλιάδη, τον Έλληνα πρωταθλητή του τζούντο, ο οποίος επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου και σε συνάντηση που είχε με τον Γέροντα Εφραίμ, τον Καθηγούμενο της Μονής, του παρέδωσε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου για να αναρτηθεί στα αφιερώματα της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας.

Μπορεί το παρουσιαστικό του να τον εντάσσει περισσότερο στους «σκληρούς» του αθλητισμού, παρά στο… παιδί της εκκλησίας, όμως, από ό,τι φαίνεται είναι βαθιά θρησκευόμενος! Ο λόγος για τον Ηλία Ηλιάδη, τον Έλληνα πρωταθλητή του τζούντο, ο οποίος επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου και σε συνάντηση που είχε με τον Γέροντα Εφραίμ, τον Καθηγούμενο της Μονής, του παρέδωσε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!

Ο Ηλιάδης είχε κατακτήσει το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες στον τελικό των ρεπεσάζ της κατηγορίας των -90 κιλών και την Τετάρτη το παρέδωσε για να αναρτηθεί στα αφιερώματα της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας.

Μάλιστα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης το οποίο είχε κάνει τάμα να το αφιερώσει στην Παναγία Παραμυθία, κάτι που είχε δηλώσει και στην επιστροφή του από το Λονδίνο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ο Ηλιάδης, λοιπόν, πήγε στο Άγιο Όρος και συγκεκριμένα στη Μονή του Βατοπαιδίου και παρέδωσε το πολύτιμο αυτό μετάλλιο για να τοποθετηθεί σε ειδική θέση δίπλα στην θαυματουργή εικόνα.

Όπως τόνισε ο Ολυμπιονίκης, τον βοήθησε το Βατοπαίδι να ξεπεράσει την κούρασή του και να κατακτήσει αυτό το μετάλλιο και ήδη προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τζούντο που θα γίνει στην Βουδαπέστη στις 25-27 Απριλίου 2013.

Δείτε εδώ την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από τους Ολυμπιακούς στην ιστοσελίδα www.pemtousia.gr

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024