Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ο Σουμάχερ επικοινωνεί με τη γυναίκα του», σύμφωνα με τη Bild

«Ο Σουμάχερ επικοινωνεί με τη γυναίκα του», σύμφωνα με τη Bild

Ολοένα και πληθαίνουν οι θετικές ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, έχοντας επανέλθει από το κώμα στο οποίο βρισκόταν για περίπου έξι μήνες. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έχει μεταφερθεί από τη Γκρενόμπλ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λοζάνης, ενώ οι θεράποντες γιατροί τονίζουν ότι θα χρειαστεί αρκετή υπομονή στο στάδιο της αποθεραπείας. Ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης των μυών, καθώς το βάρος του δεν υπερβαίνει τα 55 κιλά.

Ολοένα και πληθαίνουν οι θετικές ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, έχοντας επανέλθει από το κώμα στο οποίο βρισκόταν για περίπου έξι μήνες.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έχει μεταφερθεί από τη Γκρενόμπλ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λοζάνης, ενώ οι θεράποντες γιατροί τονίζουν ότι θα χρειαστεί αρκετή υπομονή στο στάδιο της αποθεραπείας.

Πάντως, σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα «Bild», ο «Σούμι» ανταποκρίνεται στο περιβάλλον και κάποιες στιγμές επικοινωνεί με τα μάτια με τη σύντροφο του, Κορίνα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 45χρονος πρώην «πιλότος» δεν έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του μετά το ατύχημα που είχε (σ.σ. θυμίζουμε ότι είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις) τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης των μυών του, δείχνει ότι ο οι γιατροί επαναφέρουν αργά, αλλά σταδιακά τον Σουμάχερ σε μια νορμάλ φυσική κατάσταση, αφού όλους αυτούς τους μήνες είχε χάσει τουλάχιστον 20 κιλά, με το βάρος του να μην υπερβαίνει τα 55 κιλά.

Επίσης, η «Bild» αναφέρει ότι ο Γερμανός θρύλος της F1 μπορεί και αναπνέει κάποιες στιγμές, χωρίς μηχανική υποστήριξη, κάτι που αποτελεί σημαντικό δείγμα της εξέλιξης της αποθεραπείας του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Και στο τέλος το πρωτάθλημα πάει στην… Σίτι

Όταν η Σίτι μπαίνει στην... τελική ευθεία έχοντας ρόλο «οδηγού» τότε έχει τον τρόπο για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024