Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σερένα πάνω έπεσε σε φίλαθλο και αυτός της... έδωσε ένα χεράκι

Η Σερένα πάνω έπεσε σε φίλαθλο και αυτός της… έδωσε ένα χεράκι

Από ένα απρόοπτο, αλλά και διασκεδαστικό συμβάν σημαδεύτηκε ο 1ος γύρος στο διπλό γυναικών του Γουίμπλεντον ανάμεσα στις αδελφές Γουίλιαμς και το «δίδυμο» των Καλασνίκοβα - Σάβτσουκ. Για την ακρίβεια, η Αμερικανίδα σούπερ σταρ, Σερένα Γουίλιαμς, στην προσπάθειά της να σώσει μια… χαμένη μπαλιά, προσγειώθηκε άτσαλα στην κερκίδα και βρέθηκε ξαφνικά στην αγκαλιά ενός φιλάθλου.

Από ένα απρόοπτο, αλλά και διασκεδαστικό συμβάν σημαδεύτηκε ο 1ος γύρος στο διπλό γυναικών του Γουίμπλεντον ανάμεσα στις αδελφές Γουίλιαμς και το «δίδυμο» των Καλασνίκοβα – Σάβτσουκ. Για την ακρίβεια, η Αμερικανίδα σούπερ σταρ, Σερένα Γουίλιαμς, στην προσπάθειά της να σώσει μια… χαμένη μπαλιά, προσγειώθηκε άτσαλα στην κερκίδα και βρέθηκε ξαφνικά στην αγκαλιά ενός φιλάθλου.

Το ιστορικό κορτ «A.E.L.T.C.» ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα με αποτέλεσμα τόσο η τενίστρια, όσο και ο θεατής να ξεφύγουν από την αμηχανία και χαμογελάσουν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι Σερένα και Βίνους έχουν γράψει μαζί ιστορία και στο διπλό του βρετανικού Γκραν Σλαμ, αλλά αγωνίζονται για πρώτη φορά μαζί μετά το 2012, όταν και κατέκτησαν τον πέμπτο τίτλο τους.

Λογικό λοιπόν, να μην θέλουν να χάσουν ούτε… μπαλιά, ενώ και ο φίλαθλος στο τέλος έδειξε να απολαμβάνει τα «πιασίματα» της Σερένα, δίνοντάς της ένα… χεράκι για να σηκωθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Φατίχ Τερίμ με τους πράσινους να ανακοινώνουν την αποχώρηση του Τούρκου τεχνικού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024