Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρέχει» να γλιτώσει τη φυλακή C-Max ο Πιστόριους

«Τρέχει» να γλιτώσει τη φυλακή C-Max ο Πιστόριους

Ο Όσκαρ Πιστόριους γλίτωσε τα ισόβια για τον θάνατο της συντρόφου του, Ρίιβα Στίινκαμπ και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι να βγει η απόφαση για την ποινή του (13/10) που θα είναι κάτω από 25 χρόνια. Πλέον οι δικηγόροι του Πιστόριους κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου ο χρυσός παραολυμπιονίκης να γλιτώσει την... σκληρότερη φυλακή της Νότιας Αφρικής, την C-Max, στην οποία στεγάστηκαν οι αντίπαλοι του καθεστώτος του απαρτχάιντ.

Ο Όσκαρ Πιστόριους γλίτωσε τα ισόβια για τον θάνατο της συντρόφου του, Ρίιβα Στίινκαμπ και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι να βγει η απόφαση για την ποινή του (13/10) που θα είναι κάτω από 25 χρόνια. Πλέον οι δικηγόροι του Πιστόριους κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου ο χρυσός παραολυμπιονίκης να γλιτώσει την… σκληρότερη φυλακή της Νότιας Αφρικής.

Αυτή είναι η Κεντρική Φυλακή της Πρετόρια και στόχος των δικηγόρων του είναι να τον κρατήσουν μακριά από το συγκρότημα που είναι γνωστό ως C-Max και θεωρείται το πιο δύσκολο στη χώρα. Γεμάτη με βαρυποινίτες, μολυσμένη, υπερπλήρης, είναι η ίδια φυλακή από την οποία πέρασαν οι αντίπαλοι του καθεστώτος του απαρτχάιντ και κάποιοι από αυτούς εκτελέστηκαν μέσα σε αυτή.

Το απαρτχάιντ κάποτε τελείωσε, όχι όμως και ο τρόπος λειτουργίας της C-Max, όπου τίποτα δεν έχει αλλάξει, με αποτέλεσμα να παραμένει μία από τις πιο άγριες φυλακές της χώρας, την πύλη της οποίας ουδείς θα ήθελε να περάσει και πολύ περισσότερο ο Πιστόριους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024