Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοντά στο Ολυμπιακό εισιτήριο ο Βύρωνας Κοκκαλάνης

Κοντά στο Ολυμπιακό εισιτήριο ο Βύρωνας Κοκκαλάνης

Ακόμη πιο κοντά στο «εισιτήριο» της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, βρίσκεται ο Βύρωνας Κοκκαλάνης. Ο τρεις φορές «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης, μετά την 5η ιστιοδρομία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας που φιλοξενείται στο Σανταντέρ της Ισπανίας βρίσκεται στην δεύτερη θέση των RSX και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του 2016 στην Βραζιλία.

Ακόμη πιο κοντά στο «εισιτήριο» της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, βρίσκεται ο Βύρωνας Κοκκαλάνης.

Ο τρεις φορές «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης, μετά την 5η ιστιοδρομία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας που φιλοξενείται στο Σανταντέρ της Ισπανίας βρίσκεται στην δεύτερη θέση των RSX και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του 2016 στην Βραζιλία.

Ο Κοκκαλάνης στην 5η ιστιοδρομία που διεξήχθη την Τρίτη, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και πλέον με 12 βαθμούς ποινής βρίσκεται και στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Στα RSX ανδρών συμμετέχουν 98 σκάφη και την πρόκριση για το Ρίο παίρνουν οι πρώτες 18 χώρες.

Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης με εννέα βαθμούς ποινής βρίσκεται ο Πολωνός Πιοτρ Μίζκα, ενώ την τρίτη θέση κατέχει ο Γάλλος Πιερ Λε Κοκ με 13 β.π. όσους έχει και ο Βρετανός Νικ Ντέμπσεϊ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024