Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Σοκαριστικό βίντεο από το ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί

Ένας θεατής κατέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος του Ζιλ Μπιανκί στο γκραν πρι της Σουζούκα, στιγμιότυπο το οποίο δεν κατέγραψαν οι κάμερες που κάλυπταν τηλεοπτικά τον αγώνα. Όπως φαίνεται, ο Γάλλος οδηγός πηγαίνει σχεδόν... αφρενάριστος και πέφτει στο πίσω μέρος της μπουλντόζας που απομακρύνει ένα άλλο μονοθέσιο που είχε προηγουμένως πέσει στα προστατευτικά ελαστικά. Από τη σύγκρουση, ο 25χρονος Γάλλος υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και όπως ανακοίνωσε άνθρωπος της FIA, η κατάστασή του είναι «κρίσιμη αλλά σταθερή».

Ένας θεατής κατέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος του Ζιλ Μπιανκί στο γκραν πρι της Σουζούκα, στιγμιότυπο το οποίο δεν κατέγραψαν οι κάμερες που κάλυπταν τηλεοπτικά τον αγώνα.

Όπως φαίνεται, ο Γάλλος οδηγός πηγαίνει σχεδόν… αφρενάριστος και πέφτει στο πίσω μέρος της μπουλντόζας που απομακρύνει ένα άλλο μονοθέσιο που είχε προηγουμένως πέσει στα προστατευτικά ελαστικά.

Από τη σύγκρουση, ο 25χρονος Γάλλος υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και όπως ανακοίνωσε άνθρωπος της FIA, η κατάστασή του είναι «κρίσιμη αλλά σταθερή».

Δείτε τη στιγμή του ατυχήματος:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική των play off, με φόντο την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, λίγες μέρες πριν τους δύο τελικούς που έχουν…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024