Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χρυσάφι» στα πόδια του Μεϊγουέδερ για τον αγώνα με τον Πακιάο

«Χρυσάφι» στα πόδια του Μεϊγουέδερ για τον αγώνα με τον Πακιάο

Με το.. αστρονομικό ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ θα ανταμειφθεί ο αμερικάνος πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ για τον μεγάλο αγώνα τον Μάνι Πακιάο που θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου στο Λας Βέγκας. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «Associated Press», τα χρήματα μεταξύ των δύο πυγμάχων θα μοιραστούν 60% - 40%, με τη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει όπως είναι αναμενόμενο στον Μεϊγουέδερ. Από την άλλη βέβαια και ο Μάνι Πακιάο δεν θα μείνει... με άδεια χέρια, αφού θα λάβει κάτι λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Με το.. αστρονομικό ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ θα ανταμειφθεί ο αμερικάνος πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ για τον μεγάλο αγώνα με τον Μάνι Πακιάο που θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου στο Λας Βέγκας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «Associated Press», τα χρήματα μεταξύ των δύο πυγμάχων θα μοιραστούν 60% – 40%, με τη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει όπως είναι αναμενόμενο στον Μεϊγουέδερ. Από την άλλη βέβαια και ο Μάνι Πακιάο δεν θα μείνει… με άδεια χέρια, αφού θα λάβει κάτι λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα το δημοσίευμα του «Associated Press» φροντίζει, σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει καταλάβει για τι μέγεθος χρημάτων μιλάμε, να αναφέρει πως μόνο 13 αθλητές παγκοσμίως έχουν κερδίσει με ένα συμβόλαιο περισσότερα από όσα θα βγάλει ο Μεϊγουέδερ εκείνο το βράδυ.

Όσο για το που θα βρεθούν τόσα χρήματα που μπορεί να αναρωτιούνται κάποιοι, αξίζει μόνο να σημειωθεί πως τα εισιτήρια, τα οποία έχουν ήδη εξαντληθεί, κοστίζουν από 1.500 μέχρι 7.500 δολάρια!

Επίσης η μάχη αυτή θα προβληθεί σε pay per view, δηλαδή όποιος θέλει να το δει από την τηλεόραση του θα πρέπει να ξοδέψει περίπου 100 δολάρια.

Έτσι λοιπόν από τα εισιτήρια και από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αναμένεται οι διοργανωτές να «βγάλουν» περίπου 180 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή το… μεροκάματο του Μεϊγουέδερ.

Έτσι μαζί και με τα έσοδα των διαφημίσεων καταλαβαίνει κάποιος ότι το κέρδος θα είναι τεράστιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024