Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βαβρίνκα απέκλεισε τον Τσονγκά, διακοπή στο Τζόκοβιτς - Μάρεϊ

Ο Βαβρίνκα απέκλεισε τον Τσονγκά, διακοπή στο Τζόκοβιτς – Μάρεϊ

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του Ρολάν Roland Garros. Ο Ελβετός τενίστας, ο οποίος είναι Νο 8 στο κυρίως ταμπλό του φημισμένου τουρνουά Grand Slam, κατέβαλε στον πρώτο ημιτελικό την αντίσταση του Γάλλου Ζο-Βιλφρίντ Τσονγκά (Νο 14) με 6-3, 6-7(1), 7-6(3), 6-4 και πήρε το «εισιτήριο» για τον κυριακάτικο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1) και τον Σκωτσέζο Άντι Μάρεϊ (Νο 3). Οριστική διακοπή στον ημιτελικό Τζόκοβιτς-Μάρεϊ.

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του Roland Garros. Ο Ελβετός τενίστας, ο οποίος είναι Νο 8 στο κυρίως ταμπλό του φημισμένου τουρνουά Grand Slam, κατέβαλε στον πρώτο ημιτελικό την αντίσταση του Γάλλου Ζο-Βιλφρίντ Τσονγκά (Νο 14) με 6-3, 6-7(1), 7-6(3), 6-4 και πήρε το «εισιτήριο» για τον κυριακάτικο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1) και τον Σκωτσέζο Άντι Μάρεϊ (Νο 3).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Σταν» έχει μετάσχει μόνο μια φορά στο παρελθόν σε τελικό τουρνουά Grand Slam και συγκεκριμένα στο Όπεν Αυστραλίας του 2014, όπου κατέκτησε το τρόπαιο με αντίπαλο τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ.

Οριστική διακοπή στον ημιτελικό Τζόκοβιτς-Μάρεϊ

Οι αστραπές έφεραν καταιγίδα στο Παρίσι, όπου διεξάγεται το τουρνουά Roland Garros. Ετσι, οι διοργανωτές αποφάσισαν την οριστική διακοπή του ημιτελικού Νόβακ Τζόκοβιτς εναντίον του Αντι Μάρεϊ και τη συνέχισή του αύριο το μεσημέρι (14:00). Τη στιγμή της διακοπής, ο Σέρβος Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης, προηγείτο 2-1 στα σετ (6-3, 6-3, 5-7) ενώ το 4ο ήταν ισόπαλο 3-3.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024