Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακή η τελετή λήξης στο Μπακού

Εντυπωσιακή η τελετή λήξης στο Μπακού

Με μια φαντασμαγορική τελετή λήξης, έκλεισαν οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες, που έγιναν στο Μπακού και συμμετείχαν σχεδόν 6.000 αθλητές και αθλήτριες από 50 χώρες. Το θέμα ήταν εντυπωσιακό και ανάλογο με αυτό της τελετής έναρξης, οργανωμένο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Δημήτρη Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε και την καλλιτεχνική διεύθυνση στις τελετές έναρξης και λήξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Με μια φαντασμαγορική τελετή λήξης, έκλεισαν οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες, που έγιναν στο Μπακού και συμμετείχαν σχεδόν 6.000 αθλητές και αθλήτριες από 50 χώρες.

Το θέμα ήταν εντυπωσιακό και ανάλογο με αυτό της τελετής έναρξης, οργανωμένο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Δημήτρη Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε και την καλλιτεχνική διεύθυνση στις τελετές έναρξης και λήξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Η πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν φιλοξένησε επί 17 ημέρες μια νεοσύστατη διοργάνωση, της οποίας όμως το μέλλον είναι αβέβαιο, καθώς οι πλέον ισχυρές ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, όπως είναι αυτές του στίβου και της κολύμβησης, δεν έχουν δείξει διάθεση να συμμετέχουν, ενώ δεν υπάρχει ακόμη χώρα που να έχει εκδηλώσει επίσημα την πρόθεση να αναλάβει την 2η διοργάνωση, από τη στιγμή που η Ολλανδία, η οποία είχε πάρει το «χρίσμα», δήλωσε ότι δεν θα τους φιλοξενήσει και αποσύρθηκε.

Όπως και να έχει όμως, το Αζερμπαϊτζάν έκανε τα πάντα για να προσφέρει μια άρτια διοργάνωση και στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το πέτυχε και σίγουρα οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και οι δικές τους νίκες, αλλά και η δική τους συμμετοχή, είναι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη αξία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024