Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέρμπι Σαράποβα - Σερένα Ουίλιαμς στα ημιτελικά

Ντέρμπι Σαράποβα – Σερένα Ουίλιαμς στα ημιτελικά

Η Μαρία Σαράποβα και η Σερένα Ουίλιαμς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό του Wimbledon έπειτα από τις δύσκολες πρόκρισης που πήραν στα προημιτελικά την Τρίτη. Ο... πρόωρος τελικός ήταν αυτό που περίμεναν οι φαν του αθλήματος, αν και θα προτιμούσαν να δουν τις δύο σπουδαίες αθλήτριες να κοντράρονται στον τελικό.

Η Μαρία Σαράποβα και η Σερένα Ουίλιαμς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό του Wimbledon έπειτα από τις δύσκολες πρόκρισης που πήραν στα προημιτελικά την Τρίτη.

Ο… πρόωρος τελικός ήταν αυτό που περίμεναν οι φαν του αθλήματος, αν και θα προτιμούσαν να δουν τις δύο σπουδαίες αθλήτριες να κοντράρονται στον τελικό.

Η Σερένα Ουίλιαμς επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ (3-6, 6-2, 6-3) της Βικτόρια Αζαρένκα, η οποία προηγήθηκε στα σετ αλλά η Αμερικανίδα επέστρεψε δυναμικά και πήρε την πρόκριση, ερχόμενη πιο κοντά στο 3Χ3 φέτος αφού έχει ήδη κατακτήσει το Roland Garros και το Αυστραλιανό Όπεν.

Από την πλευρά της, η Ρωσίδα Μαρία Σαράποβα επικράτησε επίσης με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-2) της Αμερικανίδας Κόκο Βάντεγουεγκ, επιστρέφοντας στα ημιτελικά μετά από τέσσερα χρόνια.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών απαρτίζουν η Ανιέσκα Ραντβάνσκα από την Πολωνία που επικράτησε με 2-1 σετ (7-6, 3-6, 6-3) της Αμερικανίδας Μάντισον Κις και η Ισπανία Μπλάνκο Μουγκουρούθα που νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (7-5, 6-3) της Ελβετίδας Τιμέα Μπαζίνσκι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024