Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ronda Rousey διέλυσε και την Bethe Correia σε λίγα δευτερόλεπτα

Η Ronda Rousey διέλυσε και την Bethe Correia σε λίγα δευτερόλεπτα

Είναι η καλύτερη πυγμάχος στον κόσμο και αυτό το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Έχει κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και είναι αήττητη στο UFC. Ο λόγος φυσικά για την Ronda Rousey, η οποία έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε μια μεγαλύτερες αθλήτριες στον κόσμο, εντός και εκτός οκταγώνου. Μετά από όλα αυτά δεν θες να την εκνευρίσεις, ειδικά όταν πρόκειται μετά από λίγες ώρες να κλειστείς στο «κλουβί» μαζί της. Το λάθος αυτό έκανε η Bethe Correia και το πλήρωσε.

Είναι η καλύτερη πυγμάχος στον κόσμο και αυτό το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Έχει κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και είναι αήττητη στο UFC. Ο λόγος φυσικά για την Ronda Rousey, η οποία έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε μια μεγαλύτερες αθλήτριες στον κόσμο, εντός και εκτός οκταγώνου.

Μετά από όλα αυτά δεν θες να την εκνευρίσεις, ειδικά όταν πρόκειται μετά από λίγες ώρες να κλειστείς στο «κλουβί» μαζί της.

Το λάθος αυτό έκανε η Bethe Correia και το πλήρωσε. Συγκεκριμένα στο main event του UFC 190 που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, η Ronda χρειάστηκε μόλις… 34 δευτερόλεπτα για να βγάλει νοκ άουτ της αντίπαλο της, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να την αντιμετωπίσει.

Δείτε τον αγώνα:

Έτσι ίσως να δικαιώνονται όσοι φωνάζουν πως ίσως ένας άντρας θα ήταν… καλύτερος αντίπαλος για την Ronda.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως τα 34 δευτερόλεπτα ήταν σχετικά… πολλά σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της, στις 28 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του UFC 184, όπου είχε χρειαστεί μόλις 14 δευτερόλεπτα για να αναγκάσει την αντίπαλο της, Cat Zingano, να εγκατολείψει από τον αγώνα!

Δείτε το βίντεο:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024