Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Φοβερή η Σάκκαρη, κέρδισε και απέχει μια νίκη από το «US Open»

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή και πάλι στην πρώτη της εμφάνιση σε «Grand Slam» διοργάνωση στην καριέρα της, καθώς ήταν νικηφόρο και το δεύτερο παιχνίδι της στα προκριματικά του «US Open». Η 20χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη στην καριέρα της, καθώς κέρδισε την Αν Σοφί Μεστά, Νο 102 της παγκόσμιας κατάταξης, και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης του «US Open», αφού απέχει μια νίκη από το βασικό ταμπλό της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή και πάλι στην πρώτη της εμφάνιση σε «Grand Slam» διοργάνωση στην καριέρα της, καθώς ήταν νικηφόρο και το δεύτερο παιχνίδι της στα προκριματικά του «US Open».

Η 20χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη στην καριέρα της, καθώς κέρδισε την Αν Σοφί Μεστά, Νο 102 της παγκόσμιας κατάταξης, και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης του «US Open», αφού απέχει μια νίκη από το βασικό ταμπλό της διοργάνωσης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αυτή τη στιγμή, επιβλήθηκε της Μεστά με 7-5, 3-6, 6-3 και πέρασε στον 3ο προκριματικό γύρο του τουρνουά. Στον τελευταίο προκριματικό γύρο, η Σάκκαρη θ’ αντιμετωπίσει την Πέτρα Μάρτιτς από την Κροατία.

Αυτή ήταν η σημαντικότερη νίκη στην καριέρα της Σάκκαρη, καθώς ποτέ ξανά δεν είχε νικήσει παίκτρια που βρίσκεται τόσο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη (Νο 102).

Οι καλύτερες νίκες της μέχρι τώρα ήταν αυτές κόντρα στις Τζούλια Γκλούσκο (No 133) και Ντίνα Πφιζανμάιερ (No 138), που πέτυχε στη Βραζιλία την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και την πρώτη του Μαρτίου, σε διοργανώσεις των 25.000 δολαρίων.

Το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Μάρτιτς, πρώην Νο 42 στην παγκόσμια κατάταξη, με στόχο να γίνει η πρώτη Ελληνίδα μετά από το US Open του 2013 (και τη Λένα Δανιηλίδου) που θα αγωνιστεί σε βασικό ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024