Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λύγισε η Σάκκαρη στην παρθενική εμφάνισή της στο US Open

Λύγισε η Σάκκαρη στην παρθενική εμφάνισή της στο US Open

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Κινέζα Κιανγκ Γουάνγκ και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Αμερικάνικου Όπεν. Η 20χρονη ελληνίδα πρωταθλήτρια στην παρθενική εμφάνισή της σε Γκραντ Σλαμ αγωνίστηκε πολύ καλά και έχασε πολύ δύσκολα το πρώτο σετ με 7-5, ενώ δεν άντεξε στο 2ο και ηττήθηκε με 6-2. Πάντως, η συμμετοχή της και μόνο αποτέλεσε τεράστια επιτυχία και ευχή όλων είναι να είναι απλώς η αρχή για μια σπουδαία καριέρα με πολλές συμμετοχές ακόμα σε τουρνουά Γκραντ Σλαμ.

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Κινέζα Κιανγκ Γουάνγκ και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Αμερικάνικου Όπεν. Η 20χρονη ελληνίδα πρωταθλήτρια στην παρθενική εμφάνισή της σε Γκραντ Σλαμ αγωνίστηκε πολύ καλά και έχασε πολύ δύσκολα το πρώτο σετ με 7-5, ενώ δεν άντεξε στο 2ο και ηττήθηκε με 6-2.

Πάντως, η συμμετοχή της και μόνο αποτέλεσε τεράστια επιτυχία και ευχή όλων είναι να είναι απλώς η αρχή για μια σπουδαία καριέρα με πολλές συμμετοχές ακόμα σε τουρνουά Γκραντ Σλαμ.

Η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να πάρει το πρώτο σε αφού προηγήθηκε με 5-4 αλλά δεν άντεξε στην πίεση και η Κινέζα κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει το σετ.

Κατέκτησε μάλιστα και το δεύτερο σετ πολύ πιο εύκολα, με την ελληνίδα αθλήτρια να φεύγει κερδισμένη από πλευράς εμπειριών που θα της χρησιμεύσουν στο μέλλον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024