Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τέλος» στο δίδυμο μπιτς βόλεϊ Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη

«Τέλος» στο δίδυμο μπιτς βόλεϊ Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη

Τίτλοι τέλους μπήκαν στο Εθνικό γυναικείο δίδυμο των Βίκυς Αρβανίτη και Μαρίας Τσιαρτσιάνη, καθώς όπως γνωστοποίησε η Αρβανίτη η συνεργασία των δύο αθλητριών ολοκληρώθηκε. Αιτία είναι οι πενιχρές φετινές παρουσίες των δύο κοριτσιών στις διεθνείς διοργανώσεις, που ως μεγαλύτερο πλήγμα είχε την απομάκρυνση του στόχου των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας, το 2016.

Τίτλοι τέλους μπήκαν στο Εθνικό γυναικείο δίδυμο των Βίκυς Αρβανίτη και Μαρίας Τσιαρτσιάνη, καθώς όπως γνωστοποίησε η Αρβανίτη η συνεργασία των δύο αθλητριών ολοκληρώθηκε.

Αιτία είναι οι πενιχρές φετινές παρουσίες των δύο κοριτσιών στις διεθνείς διοργανώσεις, που ως μεγαλύτερο πλήγμα είχε την απομάκρυνση του στόχου των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας, το 2016.

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω τη λήξη της συνεργασίας της ομάδας Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη. Η αγωνιστική σεζόν έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος -απομένει ένα ακόμα τουρνουά- και κάνοντας την απαραίτητη ανασκόπηση, μπορώ να πω ότι, δυστυχώς, μείναμε μακριά από τους στόχους που είχαμε από την αρχή ορίσει» αναφέρει η ανακοίνωση της Αρβανίτη.

«Στόχος της ομάδας Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη ήταν σαφέστατα η διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης, η οποία θα ήταν εφικτή μέσα από την είσοδό μας στη 17αδα του Παγκοσμίου σιρκουί. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα δεν ήρθαν και η απόδοσή μας πιστεύω ότι δεν μας επιτρέπει να ελπίζουμε στην πρόκριση μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά, το οποίο αποτελεί, πλέον, τον μοναδικό δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο» συνεχίζει.

Αφού στη συνέχεια η Αρβανίτη απαριθμεί τις δυσκολίες και τα προβλήματα της τρέχουσας περιόδου, που βαίνει πια προς την ολοκλήρωσή της, καταλήγει: «Με πολύ σεβασμό και εκτίμηση προς τη συμπαίκτριά μου, πιστεύω ότι ο κύκλος ζωής της ομάδας αυτής πρέπει να κλείσει εδώ, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε όλα όσα ζήσαμε μαζί αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαρία για όλα όσα μας ενώνουν, τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, τις χαρές, τις λύπες και τις συγκινήσεις που ζήσαμε μέσα από αυτή την 6αετή πορεία μας ως ομάδα».

Η ίδια, πάντως, επιθυμεί να συνεχίσει και να διεκδικήσει το Ολυμπιακό εισιτήριο: «Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι ως μέλος της Εθνικής ομάδας και να φτάσω στον τελικό στόχο που είναι η διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης του Ρίο μέσω του Continental Cup τον Ιούνιο του 2016. Για τους 8 μήνες που απομένουν μέχρι τότε, θα προσπαθήσω οργανώνοντας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και καταβάλλοντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια. Απομένει να γίνει συζήτηση με την ΕΟΠΕ και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, ώστε να αποφασιστεί το επόμενο βήμα για τη στελέχωση της ομάδας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024