Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ράφα Ναδάλ σημαιοφόρος της Ισπανίας στο Ρίο

Ο Ράφα Ναδάλ σημαιοφόρος της Ισπανίας στο Ρίο

Ο Ράφα Ναδάλ θα είναι ο σημαιοφόρος της ισπανικής αποστολής, κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο, στις 5 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας της Ιβηρικής. Ο 30χρονος τενίστας είχε επιλεγεί για τον ίδιο ρόλο και το 2012 στους Αγώνες του Λονδίνου, όμως ένας τραυματισμός στο γόνατο τον υποχρέωσε να αποσυρθεί από τη διοργάνωση και η σημαία πέρασε στα χέρια του Πάου Γκασόλ.

Ο Ράφα Ναδάλ θα είναι ο σημαιοφόρος της ισπανικής αποστολής, κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο, στις 5 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας της Ιβηρικής.

Ο 30χρονος τενίστας είχε επιλεγεί για τον ίδιο ρόλο και το 2012 στους Αγώνες του Λονδίνου, όμως ένας τραυματισμός στο γόνατο τον υποχρέωσε να αποσυρθεί από τη διοργάνωση και η σημαία πέρασε στα χέρια του Πάου Γκασόλ.

Αυτή τη φορά, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του 2008 ελπίζει ότι τίποτα δεν θα τον εμποδίσει να παρελάσει ως επικεφαλής της ισπανικής αποστολής στο στάδιο «Μαρακανά».

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς την ολυμπιακή επιτροπή για την απόφαση της να είμαι ο σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο», δήλωσε ο Ναδάλ και συμπλήρωσε:

«Είναι μια ικανοποίηση και μεγάλη τιμή. Είμαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω να είναι φοβεροί αγώνες, όλη η ισπανική ομάδα να πάει καλά και μακάρι να είμαστε τυχεροί».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024