Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάλκινο μετάλλιο ο Μουστόπουλος στo Τζούντο

Χάλκινο μετάλλιο ο Μουστόπουλος στo Τζούντο

Το τρίτο του μετάλλιο στην ιστορία του IJF WORLD MASTERS, πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες το ελληνικό τζούντο. Στη διοργάνωση που συγκεντρώνει τους κορυφαίους τζουντόκα του κόσμου (συμμετέχουν οι αθλητές που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης) και με την οποία -εφέτος- «κλειδώνει» η Ολυμπιακή κατάταξη ενόψει Ρίο 2016, ο Ρομάν Μουστόπουλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των -81 κιλών.

Το τρίτο του μετάλλιο στην ιστορία του IJF WORLD MASTERS, πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες το ελληνικό τζούντο.

Στη διοργάνωση που συγκεντρώνει τους κορυφαίους τζουντόκα του κόσμου (συμμετέχουν οι αθλητές που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης) και με την οποία -εφέτος- «κλειδώνει» η Ολυμπιακή κατάταξη ενόψει Ρίο 2016, ο Ρομάν Μουστόπουλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των -81 κιλών.

Στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικό, ο τζουντόκα του Ολυμπιονίκη Αγ. Ι. Ρέντη ήταν εξαιρετικός και πλέον δείχνει πως διαθέτει τα αγωνιστικά φόντα για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικό.

Ο Μουστόπουλος νίκησε κατά σειρά τους Ουγανμπαατάρ Οτγκονμπαατάρ από την Μογγολία και Μοχάμεντ Αμπντελάαλ από την Αίγυπτο, όμως στα ημιτελικά ηττήθηκε από τον Αμερικανό Τρέιβις Στίβενς. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, ο Έλληνας τζουντόκα νίκησε στις παρατηρήσεις (shido) τον Ρώσο Άλαν Κουμπέτσοφ και βρέθηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών.

Στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, ο Μουστόπουλος ήταν 5ος. Το ελληνικό τζούντο έχει κατακτήσει ακόμη δύο μετάλλια στην Ιστορία του θεσμού με πρωταγωνιστή τον Ηλία Ηλιάδη. Συγκεκριμένα το 2013 ήταν 1ος στο Τιούμεν, ενώ το 2011 ήταν δεύτερος στο Μπακού, πάντα στην κατηγορία των -90 κιλών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024