Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντελ Πότρο απέκλεισε τον Βαβρίνκα στον 2ο γύρο του Wimbledon

Ο Ντελ Πότρο απέκλεισε τον Βαβρίνκα στον 2ο γύρο του Wimbledon

Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο έκανε την έκπληξη και απέκλεισε στον 2ο γύρο τον «Σταν» Βαβρίνκα, ο οποίος είναι Νο 4 στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon. Ο Αργεντινός, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη εμφάνισή του στο φημισμένο τουρνουά Grand Slam του Λονδίνου μετά το 2013, όταν έφτασε στους ημιτελικούς, πήρε τη νίκη με 3-6, 6-3, 7-6(2), 6-3 και υποχρέωσε τον Ελβετό κάτοχο δύο τίτλων σε τουρνουά Grand Slam στον νωρίτερο αποκλεισμό του από το Wimbledon την τελευταία τριετία.

Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο έκανε την έκπληξη και απέκλεισε στον 2ο γύρο τον «Σταν» Βαβρίνκα, ο οποίος είναι Νο 4 στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon.

Ο Αργεντινός, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη εμφάνισή του στο φημισμένο τουρνουά Grand Slam του Λονδίνου μετά το 2013, όταν έφτασε στους ημιτελικούς, πήρε τη νίκη με 3-6, 6-3, 7-6(2), 6-3 και υποχρέωσε τον Ελβετό κάτοχο δύο τίτλων σε τουρνουά Grand Slam στον νωρίτερο αποκλεισμό του από το Wimbledon την τελευταία τριετία.

Πλέον, ο Ο 27χρονος τενίστας έχει την ευκαιρία να προχωρήσει ακόμα πιο «βαθιά» στη διοργάνωση, καθώς επόμενος αντίπαλός του θα είναι ένας εκ των Λούκας Πούιγ και Ντόναλντ Γιανγκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024