Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε στην Αθήνα η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη

Επέστρεψε στην Αθήνα η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη

Με ένα πλατύ χαμόγελο και το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό έφτασε λίγο μετά τις 16:30 στην Αθήνα η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρισκόταν κόσμος, που ήθελε να την συγχαρεί που θέλει να τη συγχαρεί, καθώς και μέλη της ελληνικής ομοσπονδίας στίβου. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης μίλησε για την επιτυχία της, για τον άντρα της, ενώ εξέφρασε και την πικρία της για την προβολή των επιτυχιών, επίσης αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Γελένα Ισιμπάγιεβα.

Με ένα πλατύ χαμόγελο και το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό έφτασε λίγο μετά τις 16:30 στην Αθήνα η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρισκόταν κόσμος, που ήθελε να την συγχαρεί, καθώς και μέλη της ελληνικής ομοσπονδίας στίβου.

Η ελληνίδα ολυμπιονίκης μίλησε για την επιτυχία της, για τον άντρα της, ενώ εξέφρασε και την πικρία της για την προβολή των επιτυχιών, επίσης αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Γελένα Ισιμπάγιεβα.

«Έχουμε μερικούς αγώνες ακόμη αλλά, περιμένουμε πώς και πώς για τις διακοπές μας» τόνισε και υπογράμμισε ότι «κάναμε ό,τι μπορούσαμε και χρειαζόταν για ένα μετάλλιο, αν και ο Μιτς το πίστευε λίγο παραπάνω από μένα».

Η χρυσή Ολυμπιονίκης αφιέρωσε για άλλη μια φορά την πρωτιά της και τον θρίαμβό της στον σύζυγό της, αφού «αυτός ήταν που με υποστήριζε πριν καν πάρω μετάλλιο. Θέλαμε να έρθουμε στην Ελλάδα να δούμε τον κόσμο, να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου και μετά έχουμε την επόμενη αθλητική υποχρέωση στην Ζυρίχη».

Όπως τόνισε όμως η Κατερίνα Στεφανίδη, αυτό που θα της μείνει είναι η βουτιά του συζύγου της, όταν κατάλαβε ότι κέρδισε το χρυσό. Από την πλευρά του, ο Μιτς Κρίερ δήλωσε ότι είναι περήφανος αλλά σίγουρα χρειάζονται «ύπνο και ξεκούραση».

Επίσης αναφέρθηκε και στο θέμα με την «Αυγή»: «Εγώ έκανα μια δήλωση μόνο στους δημοσιογράφους επειδή κάθε τέσσερα χρόνια ασχολείστε μαζί μας. Δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου την »Αυγή»».

Η Ολυμπιονίκης δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγάλει μαζί του φωτογραφία. Με υπομονή και μεγάλο ενθουσιασμό δέχτηκε τις αγκαλιές φίλων και γνωστών της.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Πανοράματος Παλλήνης την υποδέχτηκε με ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Κατερίνα σε ευχαριστούμε», ενώ έχει στηθεί μια γιορτή προς τιμήν της στην κεντρική πλατεία του δήμου.

Παρούσα και συγκινημένη και η φιλόλογος από τα χρόνια του λυκείου της, που την συνεχάρη, ενώ ο 6χρονος εξάδελφός της Στέλιος της χάρισε ένα γλυκό φιλί, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο δείχνοντάς της την μπλούζα με τυπωμένο το στιγμιότυπο του πανηγυρισμού της μόλις κατάλαβε ότι θα ανέβει στο ψηλότερο βάθρο.

Εκείνη που θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και άφησε όλη την δόξα στην χρυσή Ολυμπιονίκη ήταν η μητέρα της που δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, ούτε να φωτογραφηθεί. Φανερά συγκινημένη και περήφανη περίμενε στωικά την Κατερίνα και τον Μιτς για να φύγουν.

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Στεφανίδη έφτασε και στην γειτονιά που μεγάλωσε, την Παλλήνη, όπου την υποδέχτηκαν και τίμησαν οι τοπικές αρχές και κάτοικοι της περιοχής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024