Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε η μητέρα του Πετρούνια για την αντιμετώπιση αθλητών από τα ΜΜΕ

Ξέσπασε η μητέρα του Πετρούνια για την αντιμετώπιση αθλητών από τα ΜΜΕ

Στην αντιμετώπιση των αθλητών, οι οποίοι δεν κατέκτησαν κάποιο μετάλλιο, από τα ΜΜΕ στάθηκε η μητέρα του Λευτέρη Πετρούνια κατά την άφιξη του χρυσού ολυμπιονίκη των κρίκων στην Αθήνα. «Ο Λεύτερης σήμερα είναι Ολυμπιονίκης , αύριο μπορεί να μην είναι. Αύριο εσείς θα κάνετε δεξιά και θα φύγετε και θα πάτε εκεί σε αυτόν που έχει κρεμασμένο το μετάλλιο. Δεν είναι έτσι. Έφυγε και ο Μάρας από την πίσω πόρτα, δεν τον είδατε».

Στην αντιμετώπιση των αθλητών, οι οποίοι δεν κατέκτησαν κάποιο μετάλλιο, από τα ΜΜΕ στάθηκε η μητέρα του Λευτέρη Πετρούνια κατά την άφιξη του χρυσού ολυμπιονίκη των κρίκων στην Αθήνα.

«Πρέπει να συνεχισθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και αφού είσαστε ικανοί και έντιμοι μπορείτε να ενισχύσετε μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης όλο τον αθλητισμό. Είμαι περήφανη για το παιδί μου αλλά είμαι περήφανη για όλους τους Έλληνες που πήγανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλοι δώσανε το αίμα τους, τώρα κάποιοι πήρανε μετάλλιο κάποιο δεν πήρανε», είπε αρχικά η Σοφία Πετρούνια και συνέχισε:

«Ο Λεύτερης σήμερα είναι Ολυμπιονίκης , αύριο μπορεί να μην είναι. Αύριο εσείς θα κάνετε δεξιά και θα φύγετε και θα πάτε εκεί σε αυτόν που έχει κρεμασμένο το μετάλλιο. Δεν είναι έτσι. Έφυγε και ο Μάρας από την πίσω πόρτα, δεν τον είδατε.

»Δεν είμαι συγκινημένη ακριβώς, έχω και έναν θυμό μέσα μου για όλα τα παιδιά που δεν ανταμειφτήκανε, όχι από εκεί, από την Ελλάδα. Και για να είμαι και πιο σαφής το πρόγραμμα της Μιλούση δεν το έδειξε κανείς, απαράδεκτο. Επειδή έπεσε; Απαράδεκτο. Για μένα απαράδεκτο. Έπρεπε να παρουσιάσετε όλους τους Έλληνες αθλητές», είπε κλείνοντας.

Βίντεο από Livemedia.gr

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024