Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κορακάκη: «Δεν προσκλήθηκα, επέλεξαν να με ξεχάσουν»

Κορακάκη: «Δεν προσκλήθηκα, επέλεξαν να με ξεχάσουν»

Με μήνυμα - ξέσπασμα στη σελίδα της στο facebook, η Άννα Κορακάκη έδωσε την απάντησή της σχετικά με το αν προσκλήθηκε η όχι στο Προεδρικό Μέγαρο. «Δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν, το επέλεξαν», τονίζει μεταξύ άλλων. Η Άννα Κορακάκη δεν έδωσε το «παρών» στο Προεδρικό Μέγαρο, στην εκδήλωση για τη βράβευση της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής από τον Προκόπη Παυλόπουλο. Την ίδια ώρα που η οικογένεια δηλώνει πως δεν έλαβε πρόσκληση, κάποιοι παίζουν την... κολοκυθιά.

Με μήνυμα – ξέσπασμα στη σελίδα της στο facebook, η Άννα Κορακάκη έδωσε την απάντησή της σχετικά με το αν προσκλήθηκε η όχι στο Προεδρικό Μέγαρο. «Δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν, το επέλεξαν», τονίζει μεταξύ άλλων. Η Άννα Κορακάκη δεν έδωσε το «παρών» στο Προεδρικό Μέγαρο, στην εκδήλωση για τη βράβευση της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Πηγές του Προεδρικού Μεγάρου υποστήριξαν ότι δεν υπήρχε θέμα με την πρόσκληση της 20χρονης και η απουσία της οφειλόταν στο γεγονός πως βρίσκεται στη Γαλλία.

Ωστόσο, η χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης του Ρίο, με μήνυμα – ξέσπασμα στη σελίδα της στο facebook έδωσε την απάντησή της σχετικά με το αν τελικά προσκλήθηκε ή όχι.

Το μήνυμα της Κορακάκη μέσω των social media:

«Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει τέλος στα ψέματα και τις υποθέσεις του καθένα περί πρόσκλησής μου στο προεδρικό μέγαρο σήμερα για την υποδοχή των Ολυμπιονικών από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την αλήθεια την καταθέτω τώρα εγώ και φυσικά η οικογένειά μου. Οι προσπάθειες των υπαίτιων να παραποιήσουν αυτή την αλήθεια προκειμένου να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο «λάθος» τους είναι θλιβερές και αναξιοπρεπείς.

Λοιπόν, ουδέποτε προσκλήθηκα, από κανέναν, να παρεβρεθώ εκεί και το ότι βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό δεν είναι ο λόγος που δεν πήγα, όπως τόσοι και τόσοι αναφέρουν. Είναι μόνο μία πολύ καλή δικαιολογία για εκείνους που επέλεξαν να μη βρίσκομαι σήμερα εκεί -γιατί απλά δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν- το επέλεξαν.

Πριν την επιστροφή μου από τη Βραζιλία στην Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης με το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ειπώθηκε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Στην περίπτωση όμως που θα πραγματοποιούνταν νωρίτερα, συμφωνήσαμε στο να με ενημερώσουν μία, δύο ημέρες πριν την ημερομηνία που αποφασίστηκε η συνάντηση, ώστε να αλλάξω τα εισιτήριά μου και να επιστρέψω για να είμαι εκεί μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές.

Με απογοήτευσε τρομερά το ότι κανένας -απολύτως κανένας- τελικά δεν με ενημέρωσε-πληροφόρησε-ρώτησε καν, όπως είχε συμφωνηθεί. Και αυτό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογες συμπεριφορές εις βάρος μου μέχρι σήμερα. Η Κορακάκη δεν υπάρχει, δεν πήγε στο Ρίο, οι επιτυχίες της είναι φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά…

Αυτό που θέλω να πω και να το θυμούνται όλοι, είναι ότι εγώ μάτωνα, ματώνω και θα ματώνω για πάντα να αγωνίζομαι για τη χώρα μας, την Ελλάδα, να σηκώνω ψηλά τη σημαία μας και να δίνω λίγη χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον κόσμο που με στηρίζει, με πιστεύει και μου δίνει δύναμη με τις ευχές και την αγάπη του και τον ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό!

Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να με ρίξει. Κι αυτό γιατί ανήκω σε μια οικογένεια δεμένη, που μ’έχει εξοπλίσει με ατσάλινη θέληση, πείσμα και δύναμη -τόση που πολλοί δεν την αντέχουν. Αφού δεν εγκατέλειψα μέχρι τώρα με τόσες δυσκολίες, εμπόδια και τρικλοποδιές, δεν θα εγκατάλειψω ποτέ. Όπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι.

Άννα Κορακάκη».

Πετάνε τη… μπάλα στην εξέδρα

Ωστόσο, η αναστάτωση από την απουσία της Κορακάκη από τη σημερινή εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεχίζεται, αφού πέρα από την ίδια που δηλώνει πως δεν προσκλήθηκε από κανένα, το ίδιο δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης. Παράλληλα, Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Ισίδωρος Κούβελος, αλλά και ο «υπαρχηγός» της ελληνικής αποστολής, Μανώλης Κολυμπάδης, τόνισαν πως… κανείς δεν τους είπε να ενημερώσουν την οικογένεια Καρακάκη!

Κορακάκης: «Ούτε συγγνώμη δεν ζήτησαν»

«Δεν μας ενημέρωσε κανείς. Αν θα πάμε στο Προεδρικό Μέγαρο και πότε θα πάμε. Το μάθαμε από 3-4 δημοσιογράφους που με πήραν τηλέφωνο. Εως τις 22:00 δεν με είχε πάρει κανείς. Αργά το βράδυ πήρα τον κ. Καπράλο και μου είπε ότι έπρεπε να είχα ειδοποιηθεί και ότι δεν έκανε αυτός τις προσκλήσεις», τόνισε ο Τάσος Κορακάκης και συνέχισε:

«Πριν φύγουμε από τη Βραζιλία, είχαμε μιλήσει με το αρχηγείο της Ολυμπιακής Επιτροπής. Τους εξηγήσαμε ότι η Αννα θα πάει διακοπές. Αν η επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γινόταν πριν τις 30 του μηνός θα θέλαμε να μας ενημερώσουν 1-2 μέρες πριν, για να αλλάξει η Αννα τα εισιτήρια. Δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε ο κ. Κούβελος, ούτε ο κ. Κολυμπάδης».

Οσον αφορά την επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο προπονητής της Αννας είπε: «Στις 12 το βράδυ με πήρε ο Πρόεδρος. Κατάλαβε ότι αυτό που έγινε ήταν λάθος. Ένα λάθος που δεν εμπλέκεται ο ίδιος. Μας είπε ότι όταν επιστρέψει η Αννα θα μας υποδεχτεί στο Προεδρικό Μέγαρο».

Ο Τάσος Κορακάκης επεσήμανε πως έπεσαν από τα σύννεφα: «Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν μας έχουν πάρει ούτε να μας ζητήσουν μία συγγνώμη. Ακόμη και στην περίπτωση που ήταν ανθρώπινο λάθος-όσο μεγάλο κι αν είναι- δεν μας πήρε κανείς να μας ζητήσει συγγνώμη. Εκτός από τον κ. Καπράλο δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο».

Κούβελος: «Εχουμε προηγούμενα με την κοπέλα;»

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Ισίδωρος Κούβελος μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και αναφέρθηκε στο θέμα. «Ενημερώθηκα για την εκδήλωση όταν έμπαινα στο αεροπλάνο. Πώς να πάρω κάποιον τηλέφωνο και ποιον να ενημερώσω; Εστειλα μήνυμα στο γραμματέα της ΕΟΕ να προσκαλέσει όλους τους αθλητές. Τους ανέφερα ονομαστικά. Εγώ ενημέρωσα μόνο τους αθλητές που ήμασταν μαζί στο αεροπλάνο. Πώς να έπαιρνα τηλέφωνο μέσα από το αεροπλάνο. Μην τρελαθούμε τελείως. Εχουμε προηγούμενα με την κοπέλα; Είναι τρελό πράγμα αυτό».


Κολυμπάδης: «Δεν πήρα εντολή να ενημερώσω»

Ο υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο Μανώλης Κολυμπάδης τόνισε στο ΑΠΕ –ΜΠΕ πως δεν πήρε καμία εντολή να ενημερώσει αθλητές: «Η συνάντηση οριστικοποιήθηκε την Τετάρτη 7:30- 8:00 το βράδυ. Από το αρχηγείο δεν πήρα καμία εντολή να ενημερώσω τους αθλητές. Δεν ανέλαβα καμία τέτοια ευθύνη. Αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι η συνάντηση κανονίστηκε χθες το βράδυ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024