Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλεισμός για Σάκκαρη, προκρίθηκαν Παγδατής, Τζόκοβιτς και Ναδάλ

Αποκλεισμός για Σάκκαρη, προκρίθηκαν Παγδατής, Τζόκοβιτς και Ναδάλ

Hττα-αποκλεισμό με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-3) γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από την Κινέζα, Γινγκ-Γινγκ Ντουάν, στον πρώτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν (US Open). Ο Μάρκος Παγδατής, αντίθετα, συνεχίζει την πορεία του στο US Open, καθώς προκρίθηκε στον 2ο γύρο του κορυφαίου τουρνουά. Προκρίθηκαν Τζόκοβιτς και Παγδατής.

Hττα-αποκλεισμό με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-3) γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από την Κινέζα, Γινγκ-Γινγκ Ντουάν, στον πρώτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν (US Open). Η 21χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 94 στην παγκόσμια κατάταξη, που βρέθηκε για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό γκραν σλαμ διοργάνωσης, έχασε στο πρώτο σετ, επτά break points.

Την ήττα με 2-0 σετ (6-4,6-2) από την Κινέζα Ζενγκ Σαισάι, γνώρισε η Μόνικα Πούιγκ από το Πουέρτο Ρίκιο, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στους άνδρες ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 3-1 σετ (6-3, 5-7, 6-2, 6-1) του Πολωνού Ζέρζι Ζάνοβιτς, προκαλώντας πάντως νέους προβληματισμούς με την παρουσία του, μιας και χρειάστηκε για τη νίκη του 2 ώρες και 37 λεπτά.

Ο Σέρβος, Νο 1 στον κόσμο, παρουσιάζει μία μεγάλη πτώση στην φόρμα του, μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αντίπαλος του βρίσκεται 246 θέσεις κάτω από αυτόν στην παγκόσμια κατάταξη. Πάντως ο Τζόκοβιτς, αντιμετωπίζει, τραυματισμό στον καρπό, γι αυτό και σε αρκετά σημεία του αγώνα, έδειχνε με μορφασμούς, πως πονάει. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Γίρι Βέσελι.

Ο Ράφαελ Ναδάλ νίκησε 3-0 σετ (6-1, 6-4, 6-2) τον Ντένις Ιστομίν και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Αντρέας Σέπι, με τον οποίο αγωνίστηκε πρόσφατα, στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, όπου ο Ισπανός επικράτησε 6-3, 6-3.

Ο Μάρκος Παγδατής συνεχίζει την πορεία του στο US Open, καθώς προκρίθηκε στον 2ο γύρο του κορυφαίου τουρνουά. Σε αναμέτρηση για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο Κύπριος τενίστας, αντιμετώπισε τον Φακούντο Μπαγκνίς και πήρε τα πρώτα δύο σετ με 6-4, 6-2, ενώ στο τρίτο κι ενώ το σκορ ήταν 1-1, ο Αργεντινός αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Επόμενος αντίπαλος του Παγδατή θα είναι ο Γάλλος, Μπενουά Περ, που βρίσκεται στο Νο 34 της παγκόσμιας κατάταξης, δέκα θέσεις πιό πάνω από τον Κύπριο πρωταθλητή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024