Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα Μεταλλεία Κασσάνδρας η πιο «δυνατή ομάδα» παραολυμπιονικών

Στα Μεταλλεία Κασσάνδρας η πιο «δυνατή ομάδα» παραολυμπιονικών

Την ευκαιρία να επισκεφτούν τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, έπειτα από σχετική πρόσκληση, είχαν οι παραολυμπιονίκες της Άρσης Βαρών σε πάγκο, σε ένα μικρό οδοιπορικό που πραγματοποίησαν στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, οι Παύλος Μάμαλος, Δημήτρης Μπακοχρήστος, Κώστας Δήμου, Νίκος Γκουντάνης, Πασχάλης Κουλούμογλου και Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης πέρασαν δύο ημέρες στη Χαλκιδική και η εμπειρία ήταν αξέχαστη.

Την ευκαιρία να επισκεφτούν τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, έπειτα από σχετική πρόσκληση, είχαν οι παραολυμπιονίκες της Άρσης Βαρών σε πάγκο, σε ένα μικρό οδοιπορικό που πραγματοποίησαν στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, οι Παύλος Μάμαλος, Δημήτρης Μπακοχρήστος, Κώστας Δήμου, Νίκος Γκουντάνης, Πασχάλης Κουλούμογλου και Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης πέρασαν δύο ημέρες στη Χαλκιδική και η εμπειρία ήταν αξέχαστη.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας, ο οποίος με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην περιοχή, ξεναγήθηκε και ο ίδιος στις εγκαταστάσεις.

Η πιο επιτυχημένη ομάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες (στέφθηκαν όλοι παραολυμπιονίκες) του «Ρίο 2016, γνώρισε πραγματική αποθέωση από τον κόσμο που εργάζεται στα Μεταλλεία, αλλά και όχι μόνο.

Οι αθλητές έγιναν δεκτοί με ζεστό χειροκρότημα από πολλά παιδιά, αλλά και μεγάλους που περίμεναν για να τους σφίξουν το χέρι για τις μεγάλες χαρές που προσέφεραν με τις επιδόσεις τους.

Ένα χειροκρότημα που το κέρδισαν με το σπαθί τους, όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας τον καλύτερό εαυτό τους αγωνιζόμενοι για την Ελλάδα σε τόσες διεθνείς διοργανώσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024