Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ιρανικές αρχές απαγόρευσαν τη συμμετοχή της αμερικανικής ομάδας πάλης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Οι ιρανικές αρχές απαγόρευσαν τη συμμετοχή της αμερικανικής ομάδας πάλης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών αποφάσισε να μη συμμετάσχει η ομάδα ελεύθερης πάλης των ΗΠΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη χώρα. «Το θέμα συζητήθηκε σε ειδική επιτροπή και τελικά (αυτή) αποφάσισε κατά του ταξιδιού της αμερικανικής ομάδας πάλης στο Ιράν», για τη συμμετοχή στους αγώνες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μπαχράμ Κουασεμί στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών αποφάσισε να μη συμμετάσχει η ομάδα ελεύθερης πάλης των ΗΠΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη χώρα.

«Το θέμα συζητήθηκε σε ειδική επιτροπή και τελικά (αυτή) αποφάσισε κατά του ταξιδιού της αμερικανικής ομάδας πάλης στο Ιράν», για τη συμμετοχή στους αγώνες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μπαχράμ Κουασεμί στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Η πρόσφατη στάση των ΗΠΑ έναντι Ιρανών πολιτών οδήγησε το υπουργείο Εξωτερικών να λάβει αυτή την απόφαση, πρόσθεσε ο Κουασεμί.

Στις 31 Ιανουαρίου, το Ιράν ανακοίνωσε ότι σταμάτησε να χορηγεί βίζα σε Αμερικανούς πολίτες, αντιδρώντας στην πρόσφατη ταξιδιωτική απαγόρευση της Ουάσιγκτον για πολίτες επτά, κατά πλειονότητα μουσουλμανικών, χωρών, στις οποίες περιλαμβάνεται το Ιράν.

«Δεν θα εκδίδουμε βίζα για Αμερικανούς, αλλά θα υπάρχουν εξαιρέσεις για ορισμένους, οι περιπτώσεις των οποίων θα παραπέμπονται σε Επιτροπή που έχει συσταθεί στο (ιρανικό) υπουργείο Εξωτερικών», δήλωσε την Τρίτη ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024