Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις πλαγιές του Ταϋγέτου η εκκίνηση του «Skyrunner Series»

Στις πλαγιές του Ταϋγέτου η εκκίνηση του «Skyrunner Series»

Ένα από τα πλέον συναρπαστικά κι ενδιαφέροντα αγωνιστικά ραντεβού για τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος είναι για ακόμα μία φορά εδώ! Το πρωτάθλημα του 2017 «Skyrunner Series by Salomon», ξεκίνησε το φετινό του ταξίδι σε ορισμένα από τα πιο όμορφα βουνά και ορεινές περιοχές της Ελλάδας, υποσχόμενο δυνατές στιγμές και έντονες συγκινήσεις σε κάθε έναν από τους επτά σταθμούς του τουρ. Το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού για το 2017, δόθηκε στην πανέμορφη Καρδαμύλη και τις πλαγιές του Ταϋγέτου, εκεί όπου για 8η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το «Taygetos Challenge by Salomon».

Ένα από τα πλέον συναρπαστικά κι ενδιαφέροντα αγωνιστικά ραντεβού για τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος είναι για ακόμα μία φορά εδώ! Το πρωτάθλημα του 2017 «Skyrunner Series by Salomon», ξεκίνησε το φετινό του ταξίδι σε ορισμένα από τα πιο όμορφα βουνά και ορεινές περιοχές της Ελλάδας, υποσχόμενο δυνατές στιγμές και έντονες συγκινήσεις σε κάθε έναν από τους επτά σταθμούς του τουρ.

Το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού για το 2017, δόθηκε στην πανέμορφη Καρδαμύλη και τις πλαγιές του Ταϋγέτου, εκεί όπου για 8η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το «Taygetos Challenge by Salomon».

Η Marathon διαδρομή, συνολικού μήκους 37.4 χιλιομέτρων με 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, άνοιξε και φέτος το Πρωτάθλημα, δίνοντας την ευκαιρία στους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες ορεινών αγώνων της χώρας μας να αγωνιστούν στις πλαγιές του ιστορικού αυτού βουνού.

Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν και τις δυο μέρες των αγώνων, ήταν σύμμαχος των αθλητών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό τόσο στο Vertical Speed του Σαββάτου, έναν αγώνα ταχύτητας μήκους μόλις 650 μέτρων με 150 μέτρα θετικής υψομετρικής, όσο και στη Marathon διαδρομή της Κυριακής.

Πρώτος στη Marathon διαδρομή, τερμάτισε ο… συνήθης ύποπτος και τρεις φορές πρωταθλητής Skyrunning, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, με χρόνο 03:41:58, αφήνοντας δεύτερο τον Αλέξανδρο Καμπουρόπουλο (03:57:34) και τρίτο τον Σταύρο Στεφανή (04:01:28).

Η Γλυκερία Τζιατζιά, ήταν πρώτη στη κατάταξη των γυναικών με 04:07:11, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ διαδρομής. Δεύτερη κατετάγη η Δήμητρα Μπίκα με χρόνο 04:19:16, που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ, και τρίτη η Τζίνα Γκαλέτι (05:09:22).

Ο δεύτερος αγώνας του 2017 «Skyrunner Series by Salomon», το «Μονοπάτι Παρνασσού», είναι προγραμματισμένος για τις 22-23 Απριλίου στην γραφική κωμόπολη της Αμφίκλειας.

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon https://www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon η εταιρεία αθλητικών ρολογιών Suunto https://www.facebook.com/Suunto.Greece

Για περισσότερες πληροφορίες:
Stay Liked: https://www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr
Photo Credits: Foto-Trexoume.gr

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024