Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κορυφαία νίκη στην καριέρα του Κοκκινάκη κόντρα στον Ράονιτς

Η κορυφαία νίκη στην καριέρα του Κοκκινάκη κόντρα στον Ράονιτς

Μια μεγάλη νίκη-έκπληξη αλλά και ταυτόχρονα μια νίκη-ένεση στην ψυχολογία του και την αυτοπεποίθησή του, πέτυχε ο Θανάσης Κοκκινάκης. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο μετά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε και τον κράτησαν δύο χρόνια εκτός αγώνων, νίκησε το νο6 στον κόσμο και νο3 του ταμπλό Μίλος Ράονιτς με 7-6(5), 7-6(8) και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του τουρνουά Queen’s του Λονδίνου.

Μια μεγάλη νίκη-έκπληξη αλλά και ταυτόχρονα μια νίκη-ένεση στην ψυχολογία του και την αυτοπεποίθησή του, πέτυχε ο Θανάσης Κοκκινάκης.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο μετά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε και τον κράτησαν δύο χρόνια εκτός αγώνων, νίκησε το νο6 στον κόσμο και νο3 του ταμπλό Μίλος Ράονιτς με 7-6(5), 7-6(8) και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του τουρνουά Queen’s του Λονδίνου.

Εκεί, όπου ο Καναδός ήταν πέρυσι φιναλίστ (έχασε από τον ανίκητο εκείνη την εποχή Άντι Μάρεϊ).

Αυτή είναι η πρώτη νίκη στην καριέρα του που πετυχαίνει ο 21χρονος Κοκκινάκης επί ενός αντιπάλου που βρίσκεται στο «τοπ-10» της παγκόσμιας κατάταξης.

Ηττα σοκ για τον Μάρεϊ

Η αγωνιστική καθίζηση του Άντι Μάρεϊ δεν έχει σταματημό. Δεν είναι μόνο ότι μέσα στο 2017 δεν έχει κατακτήσει ούτε έναν τίτλο, αλλά είναι και οι πρόωροι αποκλεισμοί σε σχεδόν όλα τα τουρνουά που έχει λάβει μέρος.

Όμως τώρα αυτός στο Queen’s ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς στον πρώτο του αγώνα στο γρασίδι και μέσα στο Λονδίνο, ο Βρετανός τενίστας και κορυφαίος στην παγκόσμια κατάταξη, γνώρισε την ήττα με 7-6(4), 6-2 από τον Τζόρνταν Τόμπσον, νο 90 στον κόσμο.

Για τον 23χρονο Αυστραλό είναι η μεγαλύτερη νίκη στη μέχρι τώρα καριέρα του, ενώ για τον Μάρεϊ, που πέρυσι είχε κατακτήσει τον τίτλο σε αυτό το τουρνουά, είναι η πρώτη ήττα σε γρασίδι μετά από δύο χρόνια, όταν το 2015 είχε χάσει από τον Φέντερερ στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024