Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φέντερερ έπιασε... πελάτη τον Ναδάλ, το νίκησε 4η φορά φέτος

Ο Φέντερερ έπιασε… πελάτη τον Ναδάλ, το νίκησε 4η φορά φέτος

Ο Ρότζερ Φέντερερ συνέχισε το σερί νικών του επί του Ράφα Ναδάλ μέσα στο 2017, καθώς επικράτησε του μεγάλου αντιπάλου του και στον τελικό του Masters της Σανγκάης, κατακτώντας τον έκτο φετινό του τίτλο. Ο Ελβετός τενίστας κυριάρχησε έναντι του Ισπανού, επικράτησε με 6-4, 6-3 σε 1 ώρα και 12 λεπτά και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του να «εκτοπίσει» τον Ναδάλ από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ως το τέλος της χρονιάς.

Ο Ρότζερ Φέντερερ συνέχισε το σερί νικών του επί του Ράφα Ναδάλ μέσα στο 2017, καθώς επικράτησε του μεγάλου αντιπάλου του και στον τελικό του Masters της Σανγκάης, κατακτώντας τον έκτο φετινό του τίτλο.

Ο Ελβετός τενίστας κυριάρχησε έναντι του Ισπανού, επικράτησε με 6-4, 6-3 σε 1 ώρα και 12 λεπτά και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του να «εκτοπίσει» τον Ναδάλ από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ως το τέλος της χρονιάς.

Ο 36χρονος Φέντερερ, που έφτασε τους 94 τίτλους στην τεράστια καριέρα του, μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις φέτος με τον Ισπανό. Πριν τη σημερινή επικράτησή του στην Κίνα, είχαν προηγηθεί οι νίκες στους τελικούς του Αυστραλιανού Οπεν και του τουρνουά Masters στο Μαϊάμι, καθώς και στο γύρο των «16» στο Indian Wells.

Η Σαράποβα νικήτρια στο Tianjin Open, κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο μετά το 2015

Η Μαρία Σαράποβα κέρδισε 7-5, 7-6(8) την Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα στον τελικό του Tianjin Open, και στέφθηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά σε τουρνουά, μετά τον Μάιο του 2015 και την Ρώμη.

Η 30χρονη Ρωσίδα, που απουσίασε από την ενεργό δράση για 15 ολόκληρους μήνες, για ντόπινγκ, γύρισε τον Απρίλιο του 2017 και επτά μήνες αργότερα κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο. Στην πορεία της για τον τίτλο στο Tianjin Open, δεν έχασε σετ, αλλά τον τελικό επικράτησε πολύ δύσκολα της 19χρονης Σαμπαλένκα, μέσα σε 2 ώρες και 7 λεπτά αγώνα.

Το Νο84 της παγκόσμιας κατάταξης κατέκτησε τον 36ο τίτλο της θρυλικής καριέρας της, στην εμφάνισή της στον 59ο τελικό της σε WTA τουρνουά. Την Δευτέρα, στην νέα κατάταξη της WTA, αναμένεται να φτάσει στο Νο57 του κόσμου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024