Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αγγέλης 74ος στα προκριματικά του σπριντ στο σκι δρόμων αντοχής

Ο Αγγέλης 74ος στα προκριματικά του σπριντ στο σκι δρόμων αντοχής

Ο Απόστολος Αγγέλης «άνοιξε την αυλαία» των ελληνικών συμμετοχών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ. Ο 25χρονος πρωταθλητής έλαβε μέρος στα προκριματικά του σπριντ κλασικής τεχνικής, όπου κατετάγη 74ος μεταξύ 80 αθλητών με επίδοση 3:47.10, μένοντας μακριά από τους πρώτους 30 που πήραν το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.

Ο Απόστολος Αγγέλης «άνοιξε την αυλαία» των ελληνικών συμμετοχών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.

Ο 25χρονος πρωταθλητής έλαβε μέρος στα προκριματικά του σπριντ κλασικής τεχνικής, όπου κατετάγη 74ος μεταξύ 80 αθλητών με επίδοση 3:47.10, μένοντας μακριά από τους πρώτους 30 που πήραν το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.

Ο πρωταθλητής μας από το Ανήλιο Μετσόβου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Είναι ένα αγώνισμα στο οποίο δεν έχω συμμετοχές και δεν το γνωρίζω. Πήραμε την απόφαση να δοκιμάσω και ειλικρινά νοιώθω πολύ καλά μιας και βρέθηκα ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος».

Ο τεχνικός σύμβουλος Τίμος Τσουρέκας αναφερόμενος στη συμμετοχή του Αγγέλη τόνισε: «Ξέραμε πολύ καλά ότι ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Ο Τόλης πήγε πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε και πέρασε σημαντικούς αθλητές με διεθνή βαθμολογία στο αγώνισμα.

Αυτό δεν ήταν κάτι εύκολο. Βρέθηκε στην ίδια πίστα με τους κορυφαίους του κόσμου, σε ένα άγνωστο για εκείνο αγώνισμα που χρειάζεται πραγματικά μεγάλη εξειδίκευση».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024