Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Η αξία της μοναδικότητας

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Η αξία της μοναδικότητας

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατέκτησε το 5ο τρόπαιο της σεζόν, ενώ διεκδικεί ακόμα 14!

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας είναι να κρατάς γερά φυλαγμένη την μοναδικότητά σου. Να είσαι διαφορετικός. Να κινήσε με σχέδιο και φιλοδοξίες. Με σεβασμό στους στόχους και σε όσους στέκονται δίπλα σου, βοηθώντας σε να προχωρήσεις. Η εποχή, εξάλλου, επιβάλει διαφορετικό βηματισμό, στα χνάρια της μοναδικότητας…

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε σήμερα το 19ο Κύπελλο της Ιστορίας του στην Υδατοσφαίριση ανδρών, επικρατώντας στο Final Four που διεξήχθη στη Χίο του ΑΝΟ Γλυφάδας με 14-8. Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, πρόσθεσε έτσι το 54ο τρόπαιο στο πλούσιο παλμαρέ της! (31 πρωταθλήματα Ελλάδας, 19 Κύπελλα, 1 Πρωτάθλημα Ευρώπης, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 2 Σούπερ Καπ Ελλάδας)! Αν πάρει κάποιος δε το βλέμμα από το πόλο, συνειδητοποιεί ότι η φετινή χρονιά εξελίσσεται υπέροχα για τα Ερυθρόλευκα τμήματα της ομάδας, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ούτε τρία 24ωρα πίσω, τόσο το γυναικείο όσο και το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup επικρατώντας της Ντιναμό Κράσνονταρ (3-0) και της Σουργκούτ (3-0) αντίστοιχα. (Οι άνδρες θα αναμετρηθούν με τη Ραβέννα, ενώ οι γυναίκες με την Μπούρσασπορ). Προ των πυλών, του ερασιτέχνη δηλαδή, βρίσκονται ακόμα δύο κούπες και μάλιστα ευρωπαϊκές. Μέχρι στιγμής, ερυθρόλευκα έχουν βαφτεί: το Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών, το Κύπελλο Ελλάδας στο Χάντμπολ, τα δυο πρωταθλήματα Ελλάδας στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση σε Άνδρες και Γυναίκες και το Κύπελλο Ελλάδας στο Πόλο Ανδρών.

Ενώ περιμένει ακόμα τα εξής:

Γυναικείο μπάσκετ:

– Πρωτάθλημα

– Κύπελλο

Βόλεϊ ανδρών:

– Λιγκ Καπ (Το Final 4 διεξάγεται στη Σύρο το διήμερο 30-31 Μαρτίου)

– Κύπελλο

– Challenge Cup

– Πρωτάθλημα (Πρώτος στη βαθμολογία και αήττητος)

Βόλεϊ γυναικών:

– Έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο

– Πρωτάθλημα

– Challenge Cup

Πόλο ανδρών:

– Έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο

– Βρίσκεται στη διεκδίκηση του Champions League (είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στο Final – 8 που θα διεξαχθεί στη Γένοβα τον Ιούνιο)

– Πρωτάθλημα

Πόλο γυναικών:

– Κύπελλο (θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και είναι το πρώτο στην ιστορία)

– Πρωτάθλημα

– Είναι ήδη στο F4 του Len Trophy που θα γίνει στο Ματαρό (θα δώσει το παρών σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 5η διαδοχική σεζόν)

Χάντμπολ ανδρών:

– Κατέκτησε το Κύπελλο

– Πρωτάθλημα (Είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας)

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν ξεχωρίζει μόνο για τις ήδη υπάρχουσες διακρίσεις του και για όσες θα ακολουθήσουν. Είναι σημείο αναφοράς και για τους πιστούς του «ακόλουθους». Όσους έσπευσαν να αγοράσουν την κάρτα φιλάθλου, για να δώσουν ανάσα στο σύλλογο. Όσους γεμίζουν ασφυκτικά το Μελίνα Μερκούρη σχεδόν σε κάθε αγώνα, όλους εκείνους που κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Παπαπάστράτειο Κολυμβητήριο, για αυτούς που έδωσαν το παρών στη Χίο στο Final Four του Κυπέλλου.

Όσους θυσιάζουν ένα μέρος από το υστέρημά τους για να έχουν παραπάνω λόγους να χαίρονται με τις επιτυχίες των τμημάτων, αφού πιστώνονται και οι ίδιοι ένα μικρό κομμάτι της επιτυχίας! Αθλητισμός, εξάλλου, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Έτσι το να διατηρεί ένας σύλλογος «ζωντανά» και τα άλλα τμήματά του είναι άξιο σεβασμού. Την στιγμή που οι σύλλογοι-μεγαθήρια στο ποδόσφαιρο λάμπουν δια της… απουσίας τους, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ πατά στα χνάρια της μοναδικότητας.

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024