Πρώτια και στο Diamong League του Λονδίνου η Στεφανίδη

Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πρώτια και στο Diamong League του Λονδίνου η Στεφανίδη

Ακόμα μια πρωτιά κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στην τελευταία «στάση» της πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο που ξεκινάνε στις 5 Αυγούστου. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν συνάντησε κανέναν πρόβλημα, αφού πήρε την πρωτιά με 4.80, ύψος το οποίο πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια έβαλε τον πήχη στα 4.93, όπου απέτυχε να το περάσει σε τρεις προσπάθειες και έτσι ολοκλήρωσε τον αγώνα. Περισσότερα»

Στο Παγκόσμιο εφήβων

Τέταρτος στον κόσμο ο Καραλής στο επί κοντώ

Τέταρτος στον κόσμο ο Καραλής στο επί κοντώ

Μπορεί αυτή τη φορά να μην κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, όμως ο νεαρός Εμμανουήλ Καραλής αντιμετωπίζοντας αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έδειξε ότι αποτελεί το μέλλον του αθλήματος. Ο -μόλις πριν από λίγες μέρες- πρωταθλητής Ευρώπης του επί κοντώ στην κατηγορία των Παίδων, ρίχτηκε και στη «μάχη» σε επίπεδο Εφήβων και κατέλαβε την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας.

Στο Παγκόσμιο εφήβων/νεανίδων

Ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν για τη Ρωμαίου

Ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν για τη Ρωμαίου

Τον αγώνα της ζωής της κατάφερε να κάνει η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, που στον αγώνα στόχο της χρονιάς, βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο τριπλούν, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στο Μπίντγκοζ.

Συνεχής Αθλητική Ενημέρωση

Στίβος: Περισσότερες ειδήσεις