Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αθώοι Κεντέρης-Θάνου, 12 μήνες στον Τζέκο με αναστολή

Αθώοι Κεντέρης-Θάνου, 12 μήνες στον Τζέκο με αναστολή

Αθώους έκρινε σε δεύτερο βαθμό το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων τους Ολυμπιονίκες Κεντέρη και Θάνου, για το περιβόητο τροχαίο την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αντίθετα στον Χρήσο Τζέκο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.

Αθώους έκρινε σε δεύτερο βαθμό το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων τους Ολυμπιονίκες Κεντέρη και Θάνου, για το περιβόητο τροχαίο την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Αντίθετα το δικαστήριο κήρυξε ένοχο και επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή τον Χρήστο Τζέκο για κατηγορία που αφορά κατοχή παράνομων ουσιών, αναγνωρίζοντάς του, ωστόσο, το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου.

Απαλλακτική πρόταση υπέβαλε χθες, Δευτέρα, και ο εισαγγελέας έδρας θεωρώντας ότι οι ενδείξεις για το ότι το επίμαχο τροχαίο δεν συνέβη δεν ενισχύθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο είχε κηρύξει ενόχους τόσο τους αθλητές και τον προπονητή όσο και τους επτά γιατρούς του ΚΑΤ και τους αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου ατυχήματος.

Ο συνήγορος του Κώστα Κεντέρη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της διαδικασίας χαιρέτισε την απόφαση του δικαστηρίου δηλώνοντας συγκινημένος, καθώς -όπως είπε- οι Ολυμπιονίκες μπορούν να κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024