Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβλήθηκε το βίντεο της υπόθεσης Πιστόριους

Προβλήθηκε το βίντεο της υπόθεσης Πιστόριους

Το Channel 7 της Αυστραλίας μετέδωσε το «κρυφό» βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Οσκαρ Πιστόριους να κάνει αναπαράσταση του τρόπου που σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στίνκαμπ, το μοιραίο βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου του 2013.

Το Channel 7 της Αυστραλίας μετέδωσε το «κρυφό» βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Οσκαρ Πιστόριους να κάνει αναπαράσταση του τρόπου που σκότωσε τη συντροφό του, Ρίβα Στίνκαμπ, το μοιραίο βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου του 2013.

Στο βίντεο ο Πιστόριους χωρίς να φοράει τα προσθετικά του πόδια και με σχετική ευκολία προχωράει στο σπίτι του κρατώντας ένα υποτιθέμενο όπλο και εξηγεί στους αστυνομικούς βήμα προς βήμα τις κινήσεις που έκανε εκείνο το βράδυ.

«Έχω καλέσει την αστυνομία, βγες έξω, βγες έξω» ήταν τα λόγια του Αυστραλού παραολυμπιονίκη εξηγώντας ότι αυτά φώναξε την ώρα που έψαχνε για τον διαρρήκτη στο σπίτι του.

Ενώ όπως εξηγεί: «Άκουσα έναν ήχο και πυροβόλησα τέσσερις φορές».

Στη συνέχεια τον ακούμε να φωνάζει με υστερία όταν μπαίνει στο μπάνιο όπου διαπιστώνει ότι πυροβόλησε την σύντροφο του.

«Παρακαλώ, θεέ, παρακαλώ, παρακαλώ βοήθεια. Βοηθήστε με. Βοηθήστε με!», ακούγεται να φωνάζει.

Ενώ μετά σε άλλη σκηνή βλέπουμε τον αθλητή φορώντας τα επιπρόσθετα μέλη του να τραβάει την άτυχη κοπέλα, αφού έχει πρώτα σπάσει την πόρτα του μπάνιου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ξεκάθαροι οι λόγοι, για τους οποίους το βίντεο αυτό δημιουργήθηκε καθώς και γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε στη δίκη.

Επίσης κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο εγκληματολόγος, Σκοτ Ρόντερ, δήλωσε πως όταν φοράει τα πρόσθετα πόδια του νιώθει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ενώ από την άλλη μεριά χωρίς αυτά νιώθει πολύ ευάλωτος.

«Όταν είναι χωρίς τα πρόσθετα πόδια είναι κοντός, η εμπιστοσύνη στον εαυτό του φεύγει από το πρόσωπο του», ήταν τα λόγια του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε «νεκρό χρόνο», οι αστυνομικοί χρονομετρούν τον Πιστόριους για το πόση ώρα κάνει να φορέσει τα πρόσθετα πόδια του, χρόνος που ανέρχεται περίπου στα 25 δευτερόλεπτα.

Φωτογραφίες από το βίντεο μπορείτε να δείτε μέσω της «dailymail» πατώντας εδώ

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024