Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θετικό» και το δεύτερο δείγμα της Μόντσο

«Θετικό» και το δεύτερο δείγμα της Μόντσο

Την τιμωρία που θα της επιβληθεί περιμένει πλέον η Αμάντλε Μόντσο, καθώς και το δεύτερο δείγμα της από τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας βρέθηκε «θετικό» σε απαγορευμένη ουσία. Την τιμωρία που θα της επιβληθεί περιμένει πλέον η Αμάντλε Μόντσο, καθώς και το δεύτερο δείγμα της από τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας βρέθηκε «θετικό» σε απαγορευμένη ουσία. Η σπρίντερ από την Μποτσουάνα, η οποία τερμάτισε τέταρτη στον τελικό των 400 μέτρων στους Αγώνες που έλαβαν χώρα στη Γλασκόβη, υποβλήθηκε σε έλεγχο και στο πρώτο δείγμα της ανιχνεύθηκε η απαγορευμένη διεγερτική ουσία "methylhexaneamine".

Την τιμωρία που θα της επιβληθεί περιμένει πλέον η Αμάντλε Μόντσο, καθώς και το δεύτερο δείγμα της από τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας βρέθηκε «θετικό» σε απαγορευμένη ουσία.

«Η κα. Μόντσο ζήτησε την εξέταση του δευτέρου δείγματός της, η οποία επιβεβαίωσε την αρχική ανάλυση του πρώτου δείγματος» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των Αγώνων της Κοινοπολιτείας (CGF).

Η σπρίντερ από την Μποτσουάνα, η οποία τερμάτισε τέταρτη στον τελικό των 400 μέτρων στους Αγώνες που έλαβαν χώρα στη Γλασκόβη, υποβλήθηκε σε έλεγχο και στο πρώτο δείγμα της ανιχνεύθηκε η απαγορευμένη διεγερτική ουσία «methylhexaneamine».

Η ανακοίνωση της CGF τονίζει ότι η 31χρονη αθλήτρια, η οποία κατέκτησε το 2011 το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού και πέρυσι το ασημένιο στη Μόσχα, αποδέχθηκε τα ευρήματα της εξέτασης του δεύτερου δείγματος και παραιτήθηκε του δικαιώματός της για ακρόαση.

Τέλος, η CGF προσθέτει ότι η Μόντσο ακυρώθηκε από τους πρόσφατους Αγώνες της Κοινοπολιτείας και πως του θέματος θα επιληφθεί πλέον η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου (IAAF), βάσει του Παγκοσμίου Κώδικα κατά του Ντόπινγκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024