Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτότυπος φιλανθρωπικός αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό», 1-3 Σεπτεμβρίου

Πρωτότυπος φιλανθρωπικός αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό», 1-3 Σεπτεμβρίου

Ο αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό», που για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα από 1 έως και 3 Σεπτεμβρίου θα είναι ο μεγαλύτερος δωρεάν αγώνας δρόμου στην Ελλάδα.

Ο αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό», που για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα από 1 έως και 3 Σεπτεμβρίου θα είναι ο μεγαλύτερος δωρεάν αγώνας δρόμου στην Ελλάδα.

Η παρουσίαση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί για 48 ώρες χωρίς διακοπή μέσα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”.

Η πρωτοβουλία και η συνδιοργάνωση αυτού του μοναδικού για τα Ελληνικά δεδομένα αγώνα είναι του ιστορικού αθλητικού συλλόγου «Ερμής 1877» και της ΔΕΘ HELEXPO, ενώ η ανταπόκριση που βρίσκει από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης είναι εντυπωσιακή καθώς οι προεγγραφές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία κι ενώ ο καθένας μπορεί να συμμετέχει ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Τι θα συμβεί από το απόγευμα της Δευτέρας έως το απόγευμα της Τετάρτης; Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να τρέξει όση ώρα θέλει, ότι ώρα θέλει χωρίς να τερματίσει. Δεν πληρώνει για τη συμμετοχή του, κι όμως χαρίζει χρήματα για ιερό σκοπό, την στήριξη του έργου τριών ιδρυμάτων και οργανισμών: Του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, του Πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη και του Ορφανοτροφείου Θηλέων “Μέλισσα”.

Πως θα γίνει αυτό; Κάθε πολίτης που θα δηλώσει συμμετοχή, θα παραλάβει ένα φορητό chip για να χρονομετρείται ηλεκτρονικά. Για όση ώρα τρέχει ή περπατάει θα καταγράφεται στα chip η απόσταση που διανύει. Ειδικοί ηλεκτρονικοί αισθητήρες – καταμετρητές σε όλη τη διαδρομή θα καταγράφουν τα χιλιόμετρα, τα οποία μετατρέπονται σε χρήματα για τα τρία ιδρύματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024