Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με «ταβάνι» τη δεύτερη θέση στον τελικό του επί κοντώ ο Φιλιππίδης

Με «ταβάνι» τη δεύτερη θέση στον τελικό του επί κοντώ ο Φιλιππίδης

Στις Βρυξέλλες ολοκληρώνεται την Παρασκευή η σειρά αγώνων «Diamond League», με τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού. Από τα 16 αγωνίσματα του προγράμματος στα οποία υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, τα οκτώ έχουν ήδη βρει νικητή. Στα υπόλοιπα η μάχη θα είναι μέχρι τελικής πτώσεως. Ανάμεσα στους αθλητές που βρίσκονται στις Βρυξέλλες θα είναι και ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης.

Στις Βρυξέλλες ολοκληρώνεται την Παρασκευή η σειρά αγώνων «Diamond League», με τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού.

Από τα 16 αγωνίσματα του προγράμματος στα οποία υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, τα οκτώ έχουν ήδη βρει νικητή. Στα υπόλοιπα η μάχη θα είναι μέχρι τελικής πτώσεως.

Ανάμεσα στους αθλητές που βρίσκονται στις Βρυξέλλες θα είναι και ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα για δεύτερη σεζόν βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μπροστά του τον Ρενό Λαβιλενι, τον Γάλλο σταρ του αγωνίσματος, που έχει ήδη εξασφαλίσει τη νίκη στη συνολική βαθμολογία.

Μάλιστα ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι ο μοναδικός στην ιστορία των αγώνων, που κατακτά το διαμάντι για πέμπτη διαδοχική χρονιά.

Ο Φιλιππίδης με επτά βαθμούς στο ενεργητικό του, ακολουθείται από τους Ντούτρα Αουγκούστο (4) και Κέβιν Μενάλντο (3). Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Σόποτ είναι σε πολύ καλά κατάσταση, καθώς προέρχεται από το 5,70 μ. του Βερολίνου, που του έδωσε τη δεύτερη θέση.

Στις Βρυξέλλες, ο Φιλιππίδης θα επιδιώξει να διατηρήσει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία κι αν είναι δυνατόν να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το φετινό του ρεκόρ. Στον ίδιο αγώνα θα ξεχωρίζουν ακόμη οι Μαρκ Χόλις (ΗΠΑ), Πάβελ Βογιεκόβσκι (Πολωνία), Κέβιν Μενάλντο (Γαλλία).

Τα οκτώ αγωνίσματα στα οποία έχει ήδη ξεκαθαρίσει η πρώτη θέση στη βαθμολογία, είναι τα 110 μ. εμπ. (Πασκάλ), 400 μ. γυναικών (Γουίλιαμς), 3.000 μ. στιπλ Ανδρών (Μπιρέχ), 800 μ. Ανδρών (Σουμ), επί κοντώ Ανδρών (Λαβιλενί), 400 μ. εμπ. Γυναικών (Σπένσερ), τριπλούν Γυναικών (Ιμπαργκουέν), σφαιροβολία Γυναικών (Ανταμς).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024