Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξανά στις προπονήσεις οι άλτες Τσάτουμας και Τσάκωνας

Ξανά στις προπονήσεις οι άλτες Τσάτουμας και Τσάκωνας

Εδώ και δεκαπέντε μέρες επέστρεψαν σε γνώριμα μέρη. Στην καθημερινότητα των προπονήσεων, στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου, με στόχο τις διοργανώσεις της νέας σεζόν. Το γκρουπ του Δημήτρη Βασιλικού μπήκε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, έχοντας περάσει ένα –απαραίτητο- διάστημα ξεκούρασης και χαλάρωσης. Ο λόγος για τους Λούη Τσάτουμα και Γιώργο Τσάκωνα.

Εδώ και δεκαπέντε μέρες επέστρεψαν σε γνώριμα μέρη. Στην καθημερινότητα των προπονήσεων, στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου, με στόχο τις διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Το γκρουπ του Δημήτρη Βασιλικού μπήκε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, έχοντας περάσει ένα –απαραίτητο- διάστημα ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Ο Λούης Τσάτουμας πανηγύρισε το καλοκαίρι την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχη, σε μια χρονιά που αν μη τι άλλο εξελίχθηκε πολύ καλά, με δεδομένο ότι το χειμώνα είχε προηγηθεί η κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Παγκόσμιο κλειστού στο Σόποτ.

Πλέον η σκέψη του έμπειρου άλτη «τρέχει» στις διοργανώσεις του 2015 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Πράγας.

Ανάλογες φιλοδοξίες έχει και ο Γιώργος Τσάκωνας, που μετά το… μεταβατικό 2014, θα επιδιώξει να κυνηγήσει κάτι παραπάνω από συμμετοχή σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Οι δύο άλτες αναμένεται να έχουν έντονη παρουσία στον κλειστό, με αγώνες εντός και εκτός συνόρων, κάτι που δεν θα συμβεί με ένα άλλο μέλος του γκρουπ, τον Δημήτρη Μπαλταδούρο.

Ο νεαρός τριπλουνίστας εντυπωσίασε τη θερινή σεζόν, όταν «προσγειώθηκε» στα 16.45μ κι έδειξε πως διαθέτει τις προοπτικές να κυνηγήσει καλύτερα άλματα, ακόμη και όριο συμμετοχής σε μεγάλες διοργανώσεις. Για την ώρα οι σκέψεις του για κάτι καλύτερο «παγώνουν».

Ο 25χρονος τραυματίστηκε στην περίοδο των διακοπών στον έξω σφυρό δεξιάς ποδοκνημικής και θα χρειαστεί άλλες 40 μέρες για να μπορέσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο αθλητής την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει άλλη μία ψηφιακή ακτινογραφία, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση του οστού και να επαναπροσδιοριστεί η πορεία του. Σε κάθε περίπτωση, οι στόχοι του αθλητή για τη νέα χρονιά θα είναι υψηλοί.

Στο γκρουπ του Δημήτρη Βασιλικού εντάχθηκε από φέτος και η νεαρή άλτρια του μήκους Μάρθα Χαλκιαδάκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024