Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμμετοχή ρεκόρ στο φετινό 4ο Spetses Mini Marathon

Συμμετοχή ρεκόρ στο φετινό 4ο Spetses Mini Marathon

Με νέο ρεκόρ συμμετεχόντων και παρουσία περισσότερων επισκεπτών από κάθε προηγούμενη διοργάνωση, έλαβε χώρα επί τρεις ημέρες, από 10 έως 12 Οκτωβρίου, ο 4ος Spetses Mini Marathon.

Με νέο ρεκόρ συμμετεχόντων και παρουσία περισσότερων επισκεπτών από κάθε προηγούμενη διοργάνωση, έλαβε χώρα επί τρεις ημέρες, από 10 έως 12 Οκτωβρίου, ο 4ος Spetses Mini Marathon.

Οι ηλιόλουστες Σπέτσες υποδέχτηκαν περισσότερους από 10.000 επισκέπτες και αθλητές επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι οποίοι έζησαν στους ρυθμούς της διοργάνωσης που πλέον είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη στην Ελλάδα εκτός αστικών κέντρων.

Περισσότερες από 5.000 ήταν οι συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα (Αγώνες δρόμου 5 χλμ., 10 χλμ. και 25 χλμ., Κολυμβητικός Αγώνας – Διάπλους Σπετσών 3.000 και 5.000 μέτρων, Παιδικός Αγώνας 1.000 μ., Παιδικός Κολυμβητικός Αγώνας και Παιδικός Αγώνας δρόμου 500 μ. «My first Spetses Mini Marathon»). Η αυλαία άνοιξε με την τελετή έναρξης στην Αναργύρειο και Κοργιαλενείου Σχολής

Στις Σπέτσες, βρέθηκαν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και επαγγελματίες αθλητές διεθνούς βεληνεκούς όπως οι Σπύρος Γιαννιώτης, Περικλής Ιακωβάκης, Σοφία Μπεκατώρου, Αθανασία Τσουμελέκα, Γιάννης Δρυμωνάκος και Χρήστος Μποφίλιος, αλλά και ερασιτέχνες δρομείς από αρκετές χώρες.

Παράλληλα, έδωσαν το «παρών» διπλωματικές αποστολές, έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι από διεθνή δίκτυα και πολλοί οργανωμένοι δρομείς από αγωνιστικούς συλλόγους αλλά και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Ξεχωριστή αναφορά αξίζει η παρουσία των παραολυμπιονικών, Αλέξανδρου Ταξιλδάρη και Μάκη Καλαρά καθώς και του Χρήστου Κωσταντακόπουλου, που εκπροσώπησαν τον «Περπατώ» (Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα).Η ομάδα αυτή έλαβε μέρος στα 10χλμ. και τα 25 χλμ. αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων των αθλητών και θεατών ενώ τιμήθηκε και με το ειδικό βραβείο INGAward, του Χρυσού Χορηγού, που απονέμεται για τρίτη χρονιά φέτος και τιμά τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αθλητισμού.

Όπως κάθε χρόνο, την «ψυχή» της διοργάνωσης αποτέλεσαν οι 300 Σπετσιώτες εθελοντές, οι οποίοι με τη διάθεσή και το κέφι τους υποστήριξαν τη διοργάνωση και συνέβαλαν καθοριστικά στην θερμή φιλοξενία όλων των επισκεπτών.

Σχολιάζοντας την επιτυχία του αγώνα, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη, δήλωσε: «Περιμέναμε ότι ο φετινός Spetses Mini Marathon, θα ήταν ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος μέχρι σήμερα. Είναι αλήθεια όμως ότι οι συμμετοχές και οργανωτική ροή του τριημέρου ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Το μήνυμα “Νίκη είναι η συμμετοχή” αποδείχτηκε απόλυτα ταιριαστό για μια εκδήλωση – γιορτή, που θα θυμόμαστε για καιρό. Το 4οSpetses Mini Marathon επιβεβαίωσε ότι έννοιες όπως ο εθελοντισμός, η συμμετοχή και η συνεργασία μπορούν να αποτελέσουν στέρεο θεμέλιο για κάθε υγιή κοινωνική πρωτοβουλία».

Το 4ο Spetses Mini Marathon, με διοργανωτή την εταιρεία CommunicationLab πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Δήμου Σπετσών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024