Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη η Στεφανίδη στο «Pole Vaule Summit»

Πρώτη η Στεφανίδη στο «Pole Vaule Summit»

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι μια αθλήτρια αναγνωρισμένης αξίας, αυτό όμως που έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χρόνια είναι το γεγονός ότι βρήκε – με σταθερότητα- το δρόμο προς την κορυφή. Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης αγωνίστηκε στο Pole Vault Summit στο Ρίνο των ΗΠΑ όπου κατέλαβε την πρώτη θέση με καλύτερο άλμα στα 4,60 μέτρα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι μια αθλήτρια αναγνωρισμένης αξίας, αυτό όμως που έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χρόνια είναι το γεγονός ότι βρήκε – με σταθερότητα- το δρόμο προς την κορυφή. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης αγωνίστηκε στο Pole Vault Summit στο Ρίνο των ΗΠΑ όπου κατέλαβε την πρώτη θέση με καλύτερο άλμα στα 4,60 μέτρα.

Η αθλήτρια του Νικ Χάισονγκ βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο (4,56 μ. από την περασμένη εβδομάδα) και έδειξε πως στους αγώνες που έπονται θα είναι σε θέση να απειλήσει ακόμη και το απόλυτο ρεκόρ της (4,71 μ. από το καλοκαίρι). Σε κάθε περίπτωση η Στεφανίδη, που ζει μόνιμα στο Φοίνιξ, δείχνει πως είναι στη σωστή κατεύθυνση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στιβού στην Πράγα της Τσεχίας. Μπέκι Χόλιντει, Μέρι Σάξερ και Μελίσα Γκέργκεν ακολούθησαν με 4,50 μέτρα.

Στους άνδρες ο μοναδικός Ρενό Λαβιλενί βελτίωσε την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο με 5,92 μ., ενώ στη συνέχεια δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 6,00 μέτρα. Δεύτερος με 5,86 μ. ήταν ο 21χρονος Καναδός Σαμ Κέντρικς και τρίτος ο Βρετανός Στιβ Λιούις με 5,65 μέτρα. Η Στεφανίδη με 4,60 μ. έχει την τρίτη επίδοση φέτος στον κόσμο, με την Μάριαν Φλακ (Γαλλία) να ηγείται της σχετικής λίστας με 4,71 μέτρα. Δεύτερη με 4,61 μ. είναι 23χρονη Σάντι Μόρις, επίδοση που σημείωσε την Παρασκευή (16/1) στις ΗΠΑ σε Πανεπιστημιακούς Αγώνες. Πάνω από τα 4,60 μ., έχει περάσει και η Αντζελίνα Κράσνοβα (Ρωσία).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024