Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολα άρχισε η χρονιά για την Γωγώ Κοκλώνη

Δύσκολα άρχισε η χρονιά για την Γωγώ Κοκλώνη

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η χειμερινή σεζόν, κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Η Γωγώ Κοκλώνη ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να γλιτώσει το κρύο της Λάρισας και να γυμναστεί στο κλειστό του Αγίου Κοσμά, όμως δεν γλίτωσε από τους τραυματισμούς, καθώς υπέστη δύο συσπάσεις στο γαστροκνήμιο. Η κορυφαία ελληνίδα σπρίντερ επέστρεψε στην Λάρισα, όπου ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και σταδιακά επέστρεψε στις προπονήσεις.

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η χειμερινή σεζόν, κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Η Γωγώ Κοκλώνη ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να γλιτώσει το κρύο της Λάρισας και να γυμναστεί στο κλειστό του Αγίου Κοσμά, όμως δεν γλίτωσε από τους τραυματισμούς, καθώς υπέστη δύο συσπάσεις στο γαστροκνήμιο.

Η κορυφαία ελληνίδα σπρίντερ επέστρεψε στην Λάρισα, όπου ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και σταδιακά επέστρεψε στις προπονήσεις.

Παρόλα αυτά, η 34χρονη αθλήτρια δεν είναι πλέον σε θέση να προσδιορίσει την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα.

«Στόχος για τον κλειστό ήταν να κάνω μια καλή εμφάνιση στην Πράγα (σ.σ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) και να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στον τελικό. Πλέον κοιτάζω την κατάσταση βήμα-βήμα.

»Ελπίζω να είμαι σε θέση να τρέξω στην ημερίδα που θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου κι έπειτα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και φυσικά να μπορέσω να φτάσω στην Πράγα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», είπε η Κοκλώνη, που χρειάζεται μία επίδοση καλύτερη από το 7.32 για να εξασφαλίσει μια θέση στην ομάδα, που θα ταξιδέψει στην Τσεχία.

Η αθλήτρια του Δημήτρη Φιλίνδρα έχει ατομικό ρεκόρ 7.14 από το 2005, επίδοση που της χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μαδρίτης.

Η τελευταία χρονιά που η Κοκλώνη μπήκε στους αγώνες της χειμερινής περιόδου ήταν το 2011, χρονιά όπου έτρεξε τα 60μ σε 7.23, στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Παρίσι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024